Haberler

Samsunspor Üzülmedi

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Galip gelseydik şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyecektik.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Galip gelseydik şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyecektik. Önemli olan bu tarz maçlarda kaybetmemek" dedi.

Bank Asya 1'nci Ligi'nde liderliğini sürdüren Samsunspor, dün evinde oynadığı Erciyesspor karşısında aldığı bir puanı önemsiyor. Bugünü dinlenerek geçiren kırmızı beyazlı takımda teknik direktör Hüseyin Kalpar, Erciyesspor maçının zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "Kazandığımız takdirde önemli bir avantaj yakalayacaktık. Eğer galip gelseydik matematiksel olmasa da şampiyonluğu garantilemiş gibi olacaktık. Ancak önemli olan bu tarz maçlarda kaybetmemek. Oyuncularımız iyi mücadele etti. Onları bu mücadelelerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Hüseyin Kalpar, aldıkları bir puanın şampiyonluk yolunda önemli olduğunu vurguladı. Kalpar, "Şimdi önümüzde Orduspor ve Güngören Belediyespor maçları var. Bu maçlardan alacağımız puanlar bizi hedefimize ulaştıracaktır" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title