Haberler

Samsunspor kaptanı Caner Arıcı'dan arkadaşlarına tepki: Adamlar yol yapıp geliyor, niye gelmiyorsunuz lan

Güncelleme:

2. Lig'in 9. hafta maçında Samsunspor deplasmanda İnegölspor'u 1-0 mağlup etti. Samsunspor kaptanı Caner Arıcı karşılaşmanın sonunda tribünlere gitmek yerine soyunma odasına giden takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

Samsunspor'un İnegölspor'u deplasmanda yendiği maç sonrası ilginç anlar kameraya yansıdı.

Samsuspor kaptanı Caner Arıcı, maç sonunda deplasmanda tribününe gitmeyen takım arkadaşlarına çok kızdı. Arıcı "Oğlum adamlar yol yapıp geliyor, niye gelmiyorsunuz. Ya hocam git çağır şunları" diyerek arkadaşlarına sitem etti.

Samsunspor'a İnegölspor maçında galibiyeti getiren golü ise 66. dakikada Bahattin Köse kaydetti. Bu sonucun ardından Samsunspor puanını 21 yaparak 25 puana sahip Manisa'yı takibini sürdürdü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Arıcı İnegölspor Samsunspor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (13)

Levent YenerMalatya İstiklal Mah.Muhtarı:

seyirciye saygı bu işte, nede olsa bir müddet Yeni Malatyaspor forması giymiş, helal olsun sana keşke herkez senin gibi düşünse

23
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Amatör futbolculugunda kibir yapip sehirciye gitmesen profösyenel sporculukda bunlarin önüne hic gecemessin. Kaptan hakli.

20
1
yanıtYanıtla
hero:

adam haklı

21
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Helal olsun kaptan.

19
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adam haklı, taraftar cefakardır, taraftarın yoksa, bir hiçsin, buyurun başakşehir. . .

18
1
yanıtYanıtla
adını yazan adam:

helal lan kaptan

18
0
yanıtYanıtla
hahaha:

adam adam adam

15
1
yanıtYanıtla
HAMAL OSMAN:

Kaptan böyle olur kontrol edebilmeli

13
1
yanıtYanıtla
coni:

10. saniyede omuzu koyuyo posta yemis , hava civa yani belli

6
7
yanıtYanıtla
çermobil:

futbolu eskiden şimdikinden çok daha fazla severdim, fanatiklik saçma geldikçe soğudum anlamsız gelmeye başladı şimdi futbola bakınca arenada dövüşen gladyatörlerden farkları yokmuş gibi geliyor

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title