Haberler

Samsunspor'da 2 İmza

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı- beyazlılar Feyenord'dan Andre Luiz Bahai ve Güngören Belediyespor'dan da Hakan Arslan ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Ligin yeni takımı Samsunspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Feyenord'dan Andre Luiz Bahai'yı Güngören Belediyespor'dan da Hakan Arslan'ı renklerine katan Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Kazım Yılmaz, amaçlarının lige renk getirecek bir takım kurmak olduğunu söyledi. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan imza töreninin ardından stoper mevkiinde oynayan Bahai, özel işleri nedeniyle ülkesi Brezilya'ya dönerken, ön libero olarak oynayan Hakan ise Bolu'ya giderek yeni takımının kampına katıldı.

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, transferlerin camiaya hayırlı olmasını dilerken, "Hocamız Vladimir Petkoviç'in de isteği doğrultusunda bu iki oyuncuyu kadromuza kattık. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title