Haberler

Samsunspor Başkanı Tutu: Samsun Bu Mutluluğu Hak Etti

-samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, birlik ve beraberliğin şehirle bütünleşmenin bu başarıyı getirdiğini söyleyerek, "Samsun bu mutluluğu fazlasıyla hak etti" dedi.

-samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, birlik ve beraberliğin şehirle bütünleşmenin bu başarıyı getirdiğini söyleyerek, "Samsun bu mutluluğu fazlasıyla hak etti" dedi.

Bank Asya 1'nci Ligin Güngören Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek bitimine iki hafta kala Spor Toto Süper Ligi'ne çıkmayı garantileyen kırmızı beyazlılarda sevinç sürüyor. Bir karnaval havasına bürünen şehirde her yer kırmızı beyazlı bayraklarla süslendi. Güngören Belediyespor maçının bitişiyle birlikte büyük bir sevinç yaşayan Başkan Erkurt Tutu, bu mutluluğu ve sevinci Samsun'un fazlasıyla hak ettiğini söyledi. Sezon başından bu yana birlik ve beraberliği, kavgayı değil birlikte hareket etmeyi, şehirle bütünleşmeyi sağlayan takımların başarılı olacağını söylediklerini hatırlatarak, "Samsunspor olarak bunu sağlamaya çalıştık. Şehirle bütünleştik. Teknik heyet ve futbolcularımız da inaçla mücadelelerini sürdürdü. Taraftar desteğini de arkamıza alarak mutlu sona ulaştık" dedi.

Artık Süper Lig'de olduklarını ve kendilerini daha zor bir ligin beklediğini söyleyen Başkan Erkurt Tutu, "Gelirleri daha fazla olabilir. Ama daha zor şartlar bizi bekliyor. Yine aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde şehirle bütünleşerek, istikrarımızı da sürdürerek Süper Lig'de de başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title