Haberler

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sporcuları Desteklemeye Devam Edecek

Güncelleme:

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bin 500'ün üzerinde sporcuyu desteklediklerini ve bireysel ve takım sporlarına olan desteğin devam edeceğini açıkladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda başarılı bir performans sergileyerek Başkan Demir'i ziyaret etti.

SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bin 500'ün üzerinde sporcuyu desteklediklerini, bireysel ve takım sporlarına olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Gençler Kulüpler Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde Türkiye 6'ıncısı olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti. Başkan Demir, halter antrenörü Gökhan Göktaş, yardımcı antrenör Eren Memiş, sporcular Esma Alper, Ece Sipan ve Melis Özdemir'i makamında ağırladı. Antrenörler ve sporcularla bir süre sohbet eden Başkan Mustafa Demir, kazanmış oldukları başarılardan dolayı tebrik ederek sonraki turnuva ve şampiyonalarda başarı dileklerinde bulundu.

"Bireysel ve takım sporlarına olan desteğimiz devam edecek"

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Demir, "Bizim özellikle sporu destekleme noktasında önemli bir çalışmamız var. Şu anda bireysel takım olarak 1500'ün üzerinde desteklediğimiz gencimiz var 70'e yakında milli sporcumuz var. Halter takımımız Gençler Kulüpler Türkiye Şampiyonası'nda birincilikle beraber kupayı almış bulunuyor. Verilen emeği gençlerimiz hak ediyorlar ve gereğini yerine getiriyorlar. Samsun'da bizim genetiğimiz tüm spor branşlarına yatkın özelliktedir. Gençlerin spor alanındaki desteklenmesini çok önemsiyoruz. Hem bireysel hem takım hem de kulüp olarak da birçok alanda desteğimiz devam ediyor devam da edecek. Bugün ziyaretimize gelen halter takımımızdan Esma Alper kızımızda büyükler milli takımına seçildi. İnşallah 18-27 Şubat 2024 tarihleri arasında Bulgaristan'da gerçekleştirilecek olan Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi ve şehrimizi temsil edecek kendisine de ayrıca başarılar diliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Mustafa Demir Türkiye Samsun Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title