Haberler

Şampiyon okçulardan Başkan Gürün'e ziyaret

Güncelleme:

Muğla Büyükşehir Belediyesinin şampiyon okçuları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin şampiyon okçuları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ü ziyaret etti. Ziyarette Antrenör Dr. Ejder Sözen, okçular Hazal Burun, Ceyda Kömür, Meltem Kaya, Gülçin Balık, Ece Su Demircan hazır bulundu. Okçuluk Milli Takım Kampında bulunan Emircan Haney ve Songül Lök ziyarette yer alamadı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı 2021 ve 2022 yılında Dr. Ejder Sözen yönetiminde büyük başarılara imza attı. Büyükşehir Belediyesi okçularından Emircan Haney ve Songül Lök 2021 yılının en başarılı ilk sekiz sporcunun mücadele ettiği Makaralı Yay Milli Takım Seçme Yarışmalarında A Milli takıma seçildi. Haney ve Lök 2022 Uluslararası Kahraman Bagatır ilkbahar yarışmasında ve 2022 yılı boyunca tüm yarışmalarda Türkiye'yi temsil edecekler.

Okçulardan Hazal Burun, Solovenya'da gerçekleşen 2022 Salon Avrupa Okçuluk şampiyonasında İpek Songül ile birlikte oluşan Genç Takım Avrupa Şampiyonu oldu. Aynı şampiyonada Makaralı Yay Kadınlar U21 kategorisinde Avrupa ikincisi oldu.

Büyükşehir Belediyesi okçularından Ceyda Kömür 2022 Salon Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikinciliği elde etti. Okçulardan Ece Su Demircan 2021 Salon Türkiye Şampiyonasında 13-14 yaş kadınlar kategorisinde Türkiye beşincisi oldu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Antrenör Dr. Ejder Sözen hocanın gayretleri ile büyük başarıların sağlandığı Büyükşehir Belediyesi Okçuluk branşının bir başarı hikayesi yazdığını söyledi. Başkan Gürün, başarılı sporcuları tebrik ederken, "Yatağan'ımızın Bencik köyünde başlayan bu başarı hikayesinin büyüyerek devam etmesi için desteklerimizi sürdüreceğiz. Dr. Ejder Sözen hocamızın çabaları ve gayretleri ile okçulukta Muğla'yı ve ülkemizi ulusal, uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil eden sporcularımız yetişti, yetişmeye de devam ediyor. Tüm sporcularımızla tek tek gurur duyuyorum. İki sporcumuz da milli takım kampında. Ülkemizi ve Muğla'mızı başarıyla temsil edeceklerini yürekten inanıyorum. Büyükşehir olarak spora, sporcuya destek vermeye devam edeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Gürün Türkiye Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title