Haberler

Şamdan İstanbul’da Kükredi!

Gebze Şamdan Spor Kulübü Karate'de Fırtına Gibi Esmeye Devam Ediyor.

İlçemizin adını her gittiği yerde gururla duyuran Şamdan Spor Kulübü 29-30 Ocak tarihlerinde İstanbul Halkalı'da yapılan Marmara Karate Şampiyonası'nda yine bütün madalyaları toplayarak kürsünün zirvesine çıkmayı başardı. Minikler ve yıldızlar kategorilerinde 22 sporcuyla ilçemizi temsil eden Şamdan Spor Kulübü 13 birincilik, 5 ikincilik ve 3 tane de üçüncülük elde ederek toplam 21 madalya ile genel klasmanda birinci oldu.

PARMAK ISIRTAN BAŞARI

33 kulüpten 463 sporcunun katıldığı müsabakalarda Kocaeli'yi temsil eden tek kulüp olan şamdanlı sporcular 20 kategorinin 18'inde finale çıkarak büyük bir başarıya imza attılar. İkinci gün seansında sporcularımız 10 kategoride final oynayarak dokuzunu kazandılar. Müsabakalardan sonra değerlendirme yapan Milli Antrenör Adnan Şamdan Türkiye'nin en iyi alt yapısına sahip olduklarını, sayısız şampiyon çıkardıklarını belirterek, sıkıntılar nedeniyle bu sporcuları çok daha iyi yerlere getirememekten yakındı.

DESTEK LAZIM

Sıkıntıların temelinde maddi imkansızlıkların yattığını belirten Şamdan, "Zaman zaman Gebze Belediye başkanımız Adnan Köşker ulaşım ve malzeme yönünden destek sağlasa da bunlar yetmiyor. Biz yine de desteği için teşekkür ediyoruz. Ancak işadamlarımız bizlere destek verirse bu çocukları milli düzeyde çok daha iyi yerlere getirebiliriz. Tamamen kendi imkanlarımızla Gebze'nin adını her yerde duyuruyoruz."dedi. Şamdanlı sporcular gözlerini şimdi de bu ay içinde yapılacak bölge karate ligi müsabakalarına ve Mart ayında yapılacak Türkiye Şampiyonasına diktiler.

DERECE YAPAN ALTIN SPORCULAR

BİRİNCİLER: Eray Şamdan, Erkut Çelik, Ertuğrul Çelik, Meryem Mazlum, Adem Mazlum, Hatice Başkaya, Ayça Düzgel, barış Özgür, İsmail Aydoğdu, Erman Candemir, Yiğit Ali yılmaz, Sevcan Uçar, Elif Kuzu

İKİNCİLER: Gülçin Uçar, Sıla Karakış, sait baha Dönmez, Aleyna Can, Yunus Hamza Demirci

ÜÇÜNCÜLER: Büşra Pehlivan, Kübra Pehlivan, Gökhan Güney

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title