Haberler

"Saldırının azmettiricisi Emre" diyen Halil Umut Meler'i zora sokacak görüntü

Güncelleme:

Halil Umut Meler'in saha içerisinde kendisine yapılan saldırı için "Emre Belözoğlu planladı, provoke etti. Kendisi benden özür de dilemedi. Varsa ispatlayın, yaptı deyin" iddialarına Emre Belözoğlu cephesinden yanıt geldi. Belözoğlu, "Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler'e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim" dedi. Bu açıklamalardan sonra Emre'nin Halil Umut Meler'e koridorda sarıldığı anın görüntüsü de çıktı.

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, bugün verdiği röportajda saldırının azmettiricisi olarak Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'nu işaret etti. Emre'nin kendisinden özür dilemediğini belirten Meler, "Emre Belözoğlu özür dilemedi. Varsa ispatlayın, yaptı deyin" ifadelerine yer verdi.

'Saldırının azmettiricisi Emre' diyen Halil Umut Meler'i zora sokacak görüntüler!

SARILDIĞI ANIN GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Bu açıklama sonrası gözlerin çevrildiği Emre Belözoğlu, "Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler'e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim" diyerek Halil Umut Meler'in iddialarını yalanladı. Tartışmalar devam ederken Emre'nin koridorda Meler'e sarıldığı anın görüntüleri de ortaya çıktı.

'Saldırının azmettiricisi Emre' diyen Halil Umut Meler'i zora sokacak görüntüler!

"OLAYDAN SONRA KENDİSİNİ ARADIM"

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'na konuşan Belözoğlu, "Olaydan sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum. Yardımcı hakemi de bana 'Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız, diye tepki gösterdiniz.' Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halil Umut Meler Emre Belözoğlu Hukuk Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Cevap :

Yumruktan önce parmak salladığı hakeme olan görüntüye bakın birde. Adam bir yerinden uydurmuyor herhalde.

94
174
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

parmak sallama derken Kaan Ayhan da salladı şimdi...Hakeme parmak sallamak gs lilere serbest Emre hakeme parmak sallasa da adam sonradan özür dilemiş neyin davası bu? amatör liglerde hemen her hafat hakem dövülüyor bir Halil Umut Meler kadar gündemde kalmadı...Onlar insan değil, bu ülkede zaten insan olup olmaması tanınmışlığa göre değişiyor

yanıt8
yanıt6
Yunus Deliorman :

kusura bakma MELER bey o yumruğu şimdi hakettin

170
72
yanıtYanıtla
Bülent Levent:

Ali şen başkan Fenerbahçe şampiyon

104
72
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Benden özür dilemedi demesi yanlış ama adamı tekme tokat dövene kadar saldırgan davranıp dövdükten sonra cezadan kurtulmak için yalandan sarılmak da yanlış.

102
68
yanıtYanıtla
pentakill lol:

meler daha çok meeliceksin sen kendi kendini ele verdin. Emre agrasiftir ama maç içinde agresiftir.

106
36
yanıtYanıtla
Xls Nfs:

İnsan her yerde insan olmalı

yanıt24
yanıt15
KUL HAKKI:

Hakem şimdi kendi ayagina sıktı amacı ne acaba ?

55
13
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

onun huyudur, önce saldirir sonra sarilir

2
3
yanıtYanıtla
Muvaffak Büyük:

Stadın içinde kol kola sarmaş dolaş ol, çıktıktan sonra Emre'ye iftira at. Vah Meler vah....

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title