Haberler

Sakaryaspor'da İkinci Selahattin Aydın Dönemi

Geçen yıl temmuzda Kulüp Başkanı seçilen Aydın, genel kurulda güven tazeledi.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, olağan genel kurulda güven tazeledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Ali Coşkun Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurulda konuşan Aydın, geçen yıl aynı salonda dernek başkanı, sonrasında da anonim şirket başkanı seçildiğini hatırlattı.

Aydın, sezonun Sakaryaspor için zor geçtiğini belirterek, takımın dip yaptığı dönemi yaşadıklarını dile getirdi.

Sakaryaspor'un ligde kalması için çalıştıklarını vurgulayan Aydın, "İşe başlarken ligde kalırsak ve şehrin takıma sahip çıkmasıyla yüzümüzün akıyla çıkacağımızı söylemiştik, çok şükür dediğimizi yaptık ve zor da olsa ligde kalmayı başardık. Üzülerek söylemek istiyorum ki 'koskoca Sakaryaspor camiası amatöre düşmedi' diye sevindik. Bu, çok acı bir durum" diye konuştu.

"Alacaklı futbolculardan şifahen 15 Ağustos'a kadar süre aldım"

Aydın, kentin ileri gelenleriyle kulübün içinde bulunduğu durumu görüştüklerini anımsatarak, takımın böyle gitmesi halinde bu yıl olmasa bile gelecek yıl durumunun daha kötüye gideceğini söylediklerini vurguladı.

Lig ortasında futbolcuların borçları için çalışma yaptıklarını aktaran Aydın, şöyle konuştu:

"Alacaklılarla ilgili görüşmeler yaptık ancak yine de dava açanlar oldu ve iflas süreci yaşadık. Ben bu futbolculara kızmıyorum, sonuçta kendi paraları ve geri almak için kendilerince yol arıyorlar. Bu davaların bir kısmını Muzaffer Güneş'in desteğiyle kapattık. Yöneticilerimize ve kamuoyuna sunduğumuz tablo düzeltilmezse takım gelecek sene güzel oynasa da iflas modasıyla kulüp zora girecek. Borçlu futbolcularımızla alacaklarına karşılık 30 Haziran'a kadar protokol imzaladık. Büyüklerimizden de bu borç konusunda destek istedik, iflas davaları sıkıntısını çözersek takımın önü açılacak. Nihayetinde Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi makamına çağırdı ve başta Bakan Hanım (Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam) olmak üzere, devlet büyüklerimiz '15 Ağustos'a kadar talep ettiğiniz 5 milyon lirayı toparlayıp size vereceğiz' dediler.

Bu konuda şehrin tüm yöneticilerine yönetimim adına çok teşekkür ediyorum. Bu durumu alacaklı futbolcularla paylaştım ve kendilerinden şifahen 15 Ağustos'a kadar süre aldım."

Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde Aydın, ikinci kez kulüp başkanı seçildi.

Yeni yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu:

"Fevzi Kılıç, Adnan Sipahi, İsmail Yenice, Tacettin Koç, Rahmi Sak, Ergün Özkan, Cihan Gökhan Güneş, Hakan Özlü, Uğur Çelikarslan, Abdullah Şen, Osman İbrahimbaş, Metin Dirim, Besim Kıratlı, Hüseyin Karamehmetoğlu, Aykut Kobaş ve İsmail Bakkal." - Sakarya

Kaynak: AA / Spor

Selahattin Aydın Sakaryaspor Ali Coşkun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title