Haberler

Sahanın ortasında taraftarı yumruklayan Osayi-Samuel, ilk kez konuştu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor maçında yaşanan olayları ilk kez anlattı. Sahaya giren taraftarla yumruk yumruğa kavga etmesine de değinen Osayi, "Bazı insanlar yaptıklarımın nefsi müdafaa olmadığını söylüyor. Biri size elinde bir bıçakla geliyorsa bu nasıl nefsi müdafaa olmaz! Tribünlerden çıkıp sahaya geliyorlar. Sadece takımımı ve arkadaşlarımı savunmak zorundaydım. Daha önce hiç yaşamadığım bir durumdu. Çok korkutucuydu" dedi.

Ülke gündemine bomba gibi düşen olaylı Trabzonspor- Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor. Maç sonu olayların başrolünde olan Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel, yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu.

"TÜRKİYE'DE NORMALDİR"

Ülkesinden Brila TV'ye açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, "Evet, sanırım her şey maçın bitiminden önce başladı; maç boyunca üzerimize cisimler atılıyordu, ki bu Türkiye'de normaldir, bilirsiniz. Ancak, o maçta çok daha fazlasını yaptılar. Sanırım hakem tüm maç boyunca 4-5 kez oyunu durdurdu. Benim için Livakovic'in darbe aldığı ve kanının aktığı bir nokta vardı, hakem orada maçı durdurmadı. Hatta o süreçte rakip takım bir gol attı" dedi.

"HAKEMİN MAÇI DURDURMAYA GÜCÜ YOKTU"

Maçın hakemine de Osayi, "Hakem (Halil Umut Meler) hiçbir şey yapmadı. Onu suçlayamam çünkü bunu yapacak gücü olduğunu sanmıyorum. Çünkü, birkaç kez ne yapabileceğini sormak için birileriyle konuşmaya gitti. Onlar da maçı durdurmak istemedi. Bence en başarından beri olayı tetikleyen şey buydu!" ifadelerini kullandı.

"TAKIMA SALDIRMAYA ÇALIŞTILAR"

Maç içinde yaşananlara değinen genç yıldız, "Bir şekilde maçı kazanmayı başardık, çünkü çok iyi oyuncularımız var. Yolumuza birçok engel koymaya çalışsalar da yine de kazanmanın bir yolunu bulduk. 3-2 kazandık. Açıkçası, Türkiye'de çoğu takım sahanın ortasında kutlama yapmayı sever. Biz de öyle yaptık. Evimizde tek maç kaybettik ve o da Trabzonspor'a karşıydı, onlar da sahanın ortasında sevindi. Ortada kutlama yaptılar. Orada hiçbir şey olmadı. Biz sahanın ortasında sevinince, bazı taraftarlar sahaya girmeye çalıştı, ellerinde bıçaklar vardı ve takıma saldırmaya çalıştılar."

"NASIL NEFSİ MÜDAFAA OLMAZ!"

Kendini savunduğunu dile getiren yıldız futbolcu, "Bazı insanlar yaptıklarımın nefsi müdafaa olmadığını söylüyor. Biri size elinde bir bıçakla geliyorsa bu nasıl nefsi müdafaa olmaz! Tribünlerden çıkıp sahaya geliyorlar. Sadece takımımı ve arkadaşlarımı savunmak zorundaydım. Daha önce hiç yaşamadığım bir durumdu. Çok korkutucuydu. Takım arkadaşlarımın birçoğu soyunma odasına kesikler ve morluklarla geliyordu. Bir futbol sahasında bu nasıl mümkün olabilir. Asla anlayamıyorum. Bazı takım arkadaşlarımın çok korktukları gözlerinden okunuyordu. Ben sadece takımımı savunmak zorundaydım. Çünkü herkes buna karşı duramaz. Yaptığım sadece buydu. Sanırım yaptıklarım adrenalinden de kaynaklanıyordu. İlk dakikadan itibaren bize cisimler fırlattıklarını bildiğim için içimde bir huzursuzluk vardı. Sadece ben değildim, arkadaşlarını savunmak için mücadele eden başka takım arkadaşlarım da vardı" şeklinde konuştu.

Haberler.com / Aslan Aslan - Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Kavga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

YİĞİT TÜRKALP:

ellerine sağlık osayi. adamsın.vurduğun başta şer odaklarına gitsin.

98
25
yanıtYanıtla
Yusuf Güven:

ŞU HABER BAŞLIKLARINIZA ARTIK DİKKAT EDİN SİZ DE FENERBAHÇE DÜŞMANISINIZ, SİZ DE GALATASARAYIN ALGICI Bİ HABER SİTESİSİNİZ. UTANMADAN ATTIKLARI BAŞLIĞA BAK. BUGÜNDEN SONRA DAHA DA SİZDEN HABER FALAN OKUMAM...

60
28
yanıtYanıtla
Netherill:

vurduğun yerde güller biter osaim samuelim :D

58
20
yanıtYanıtla
slim shady:

sen zaten yerde yatan adamı yumruklayıp koşan adama yandan yumruk atan birisin!

19
56
yanıtYanıtla
Oguz Dogan:

Lan komiksiniz ya. Yerde yatan, Koşan adam diyor.. Gören de evinde yatan, Belgrad ormanın da sağlık koşusu yapan falan sanır .. :))))

yanıt13
yanıt4
tunahan can:

Bunun böyle konuşmasına nasıl izin veriyorlar anlamıyorum. Sanki biz Afrika da yaşıyoruz adam ev sahibi

18
52
yanıtYanıtla
Motto Premium Hotel info:

yaptıgı yanlış,cezasını alır..

6
32
yanıtYanıtla
hakan keskinsoy:

bicak deyil bomba vardi

22
13
yanıtYanıtla
Ali Ilhan:

Taraftar tribünde olur mahremiyet özelliği olan yeşil alan da olamaz.

28
5
yanıtYanıtla
Yusuf Güven:

DEMEK '' SAHANIN ORTASINDA TARAFTAR YUMRUKLAYAN OSAYI ''.. BUNU YAZANA DA HELAL OLSUN.

23
9
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title