Haberler

Sabri Sarıoğlu: Teklif Olursa Para Konuşmam

Güncelleme:

Galatasaray'a geri döneceği yönünde çıkan haberlerin ardından Sabri Sarıoğlu, "Şu anda teklif yok ama olursa hiç para konuşmadan imzayı atarım" dedi.

UEFA, Şampiyonlar Ligi için bildirilecek 21 kişilik kadroda en az 4 yerli ( Türkiye'de doğup, burada yetişmiş) ve 1 tane alt yapıdan çıkmış oyuncu bulundurma şartı getirdi.

GALATASARAY'A DÖNMESİ GÜNDEME GELDİ

Kadrosundakı yerli oyuncuların birçoğu gurbetçi olan sarı-kırmızılı takımda, kontenjanı doldurmak için Sabri Sarıoğlu'nun yuvaya geri dönmesi gündeme geldi.

Konuyla ilgili konuşan 34 yaşındaki Sabri Sarıoğlu, "Şu anda bana gelen bir teklif yok. Ancak gelirse para pul dahi konuşmam. Yetiştiğim kulüpte futbol hayatımı noktalamayı seve seve isterim" dedi. Göztepe ile sözleşmesi biten Sabri'nin bonservisi de elinde.

TARAFTAR NE TEPKİ VERİR!

Fatih Terim daha önce Sabri için 'Ben olsam göndermezdim' demişti. Yönetimin Reyiz'deki tek endişesi taraftar tepkisi. Ancak transferin gerçekleşmesi halinde Terim'in 'arayı' bulacağı düşünülüyor...

Kaynak: Haberler.Com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Sabri Sarıoğlu Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

GS:

Ulan tarık çamdala kaç yıldır oynamadan para verip tahammül ediyoruz. . Sabri Reisin okadar emeği var hatrı var ne olacak sanki. . .

13
0
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Alın oynasın 1 sene nolcak sanki

9
0
yanıtYanıtla
Özkahraman:

Nankör olmayin GS li kardesler. Sabrinin bizim takimda emegi cok var. .

6
1
yanıtYanıtla
Hanım Göbeği:

Özledik be reis. . .

5
0
yanıtYanıtla
ATTİLA:

GELME ULAN !

2
2
yanıtYanıtla
Orhan:

Sizin kadar nankör bir takım görmedim. Sabri efendi sizin borçlarınız için cebinden para vermiş bir adam gibi adam. Top oynaması kötü ve ya değil ama gelme ulan demeler falan yakışmıyor.

1
1
yanıtYanıtla
......:

Kesinlikle gelemez

1
1
yanıtYanıtla
Gerçek CİMBOM:

ne tepki verecek sabriye tepki veren GS lı değildir. O bizim canımız

0
0
yanıtYanıtla
yav he he:

sabri ve ozan tufan (bizim takaıma) galatasaraya gelsin nolur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title