Haberler

Rüya gerçek oluyor! Messi'nin babası ile Joan Laporta'nın buluştuğu görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Paris Saint-Germain ile yolları ayıran Lionel Messi, Barcelona yolunda. Arjantinli yıldızın babası Jorge Messi, Katalan devinin başkanı Joan Laporta ile evinde görüştü. İkilinin eve giriş görüntüleri ortaya çıkarken Jorge, "Messi, Barcelona'ya dönmek istiyor." yorumunda bulundu.

Barcelona'dan sezon başında ayrılarak Paris Saint-Germain'in yolunu tutan Lionel Messi, Fransız ekibinde sadece 1 yıl dayanabildi. PSG'den ayrılan dünyaca ünlü futbolcu, efsane olduğu Barcelona'ya dönmeye çok yakın. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Messi'nin babası Jorge Messi, Barcelona Başkanı Joan Laporta ile ilk görüşmeyi yaptı.

JORGE MESSI İLE LAPORTA BULUŞTU

Toni Juanmarti'nin haberine göre, Lionel Messi'nin babası Jorge Messi, Barcelona Başkanı Joan Laporta ile buluştu. Laporta'nın evinde bir araya gelen ikili, Messi'nin transferiyle ilgili ilk pazarlıkları yaptı.

"BARCELONA'YA DÖNMESİNİ İSTERİM"

Jorge Messi daha sonra yaptığı açıklamada, "Messi, Barcelona'ya dönmek istiyor. Ben de onun buraya dönmesini isterim." ifadelerini kullandı. Futbol kamuoyu, Arjantinli yıldızın yeni sezonda Barcelona forması giymesine kesin gözüyle bakıyor.

Buluşmadan kareler:

Rüya gerçek oluyor! Messi'nin babası ile Joan Laporta'nın buluştuğu görüntüler ortaya çıktı

Rüya gerçek oluyor! Messi'nin babası ile Joan Laporta'nın buluştuğu görüntüler ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Lionel Messi Barcelona Paris Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title