Haberler

Ruslar servet değerinde teklifle kapıyı çaldı! Fenerbahçe Beko lig değiştiriyor

Güncelleme:

Ukrayna'ya savaş ilan ettikten sonra Euroleague'den men edilen Rusya, yeni bir lig kurmak için kolları sıvadı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan CSKA Moskova Başkanı Andrey Vatutin, "Rus kulüpleri gelecek sene Euroleague'e alınmazsa kendi ligimizi kuracağız. Yeni lig için Fenerbahçe Beko'ya da teklif götürdük. Toplamda 100 milyon euro dağıtılacak." dedi. Sarı-lacivertlilerin bu teklif karşısında vereceği cevap merakla bekleniyor.

Ruslar, Fenerbahçe'nin kapısını çarpıcı bir teklifle çaldı. Ukrayna işgali sonrası Euroleague'den men edilen Rus takımları, yeni bir lig kurmaya hazırlanıyor. Konuya ilişkin konuşan CSKA Moskova Başkanı Andrey Vatutin, Fenerbahçe Beko'ya teklif götürdüklerini açıkladı.

Ruslar servet değerinde teklifle kapıyı çaldı! Fenerbahçe, lig değiştiriyorAndrey Vatutin

"FENERBAHÇE'YE TEKLİF GÖTÜRDÜK"

Akşam'ın Sırp basınından aktardığı habere göre, CSKA Başkanı Andrey Vatutin yaptığı açıklamada, "Rus kulüpleri gelecek sene Euroleague'e alınmazsa kendi ligimizi kuracağız. Yeni lig için Fenerbahçe Beko'ya da teklif götürdük. Burada kulüpler Euroleague'den en az 4 kat daha fazla gelir elde edecek. Toplamda 100 milyon euro dağıtılacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cska Moskova Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (5)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Para versinler din bile değiştirilir.

20
71
yanıtYanıtla
Serkan Gümüşsoy:

Her gelen ben istediğim uluslararası turnuvaya katılırım diyemez. Yarında biri çıkar terör örgütleri turnuvasına katılır. Eğer ki Fenerbahçe böyle bir karar alırsa ligden de ihraç gerektirir.

22
34
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

SEN VE SENİN GİBİLER YORUM YAPMASIN YAPMAK İÇİN YAPIYORSUNUZ.

yanıt13
yanıt8
burakk:

Komik; Fenerbahçe Efesle birlikte Euroleague in kurucu ortağı. Bir yere gitmez.

38
16
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

İki yüz elli milyon Euro'ya liginize katılırız.

16
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title