Haberler

Rooney'nin soyunma odası konuşmaları gençleri dehşete düşürdü: Cinsel organının boyunu anlatıyor

Güncelleme:

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe soyunan İngiliz efsane futbolcu Wayne Rooney'nin soyunma odası konuşmaları ortaya çıktı. Rooney ile birlikte çalışan ancak ismini söylemek istemeyen bir kaynak yaptığı açıklamada, "Takım konuşmalarında cinsel hayatından, cinsel organının boyundan bahsediyor. Bazı genç futbolcular bu konuşmaları dehşete düşmüş bir şekilde dinliyor." ifadelerini kullandı.

2021 yılında futbolu bırakan Manchester United ve İngiltere Milli Takımı'nın efsane ismi Wayne Rooney, teknik direktör kariyerine Derby County'de başladı. Daha sonra ABD'de D.C. United'ı çalıştıran İngiliz hocanın soyunma odası konuşmalarını beraber çalıştığı bir isim ifşa etti.

"PANTOLONUNUN İÇİNDEKİNDEN BAHSEDİYOR"

Efsane isim Wayne Rooney'nin takım toplantılarında ve soyunma odasında yaptığı konuşmaları, kendisiyle çalışan bir kaynak anlattı. İsmini vermeyen kaynak yaptığı açıklamada, "Sanırım sahada yapılmasını istediklerinden çok, özel hayatındaki tecrübelerini konuşmalara katarak futbolcuları ile samimi bir ilişki kurduğunu ve onları daha fazla etkilediğini düşünüyor. Pantolonunun içindekinden bahsederek takımın dikkatini çekmeye çalışıyor.

"BU KONUŞMALAR ONLARA GARİP GELİYOR"

Takım konuşmalarında cinsel hayatından ve cinsel organının boyundan bahsediyor. Bazı genç futbolcular bu konuşmaları dehşete düşmüş bir şekilde dinliyor. Şaşkına dönüyorlar. Sanırım onlarda İngiliz mizah anlayışı olmadığı için bu konuşmalar onlara biraz garip geliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wayne Rooney Cinsellik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title