Haberler

    Roma'ya Strootman İçin İnanılmaz Takas Teklifi!

    Manchester United, Roma'nın oyuncusu Kevin Strootman için fedakarlık yapmaya hazır.

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, transfere doymuyor. Di Maria, Falcao, Herrera, Blind, Rojo, Shaw gibi oyuncuları yüksek bedeller ile kadrosuna katan Kırmızı Şeytanlar, yaz transfer döneminde de isimlerinin anıldığı Romanın Hollandalı orta saha oyuncusu Kevin Strootman'ı ocak ayında kadroya katabilmek adına önemli hamleler yapıyor.

    Vatandaşı olan oyuncuyu mutlaka kadrosunda görmek isteyen teknik direktör Louis van Gaal, Roma'nın satmak istemediği oyuncuya 75 milyon Euro istenmesi üzerine farklı arayışlara yöneldi, Takas seçeneklerini düşünen takımda, Roma'ya gönderilmesi düşünülen isimler Juan Mata ve Maroune Fellaini.

    Roma'nın ortasahaya takviye olarak düşündüğü isim aslında PSG'nin 19 yaşındaki oyuncusu Adrien Rabiot'tu fakat Fellaini veya Mata'nın teklifte yer alabileceğini öğrenen Roma yetkilileri bu sefer transfere sıcak bakmaya başladı.

    Juan Mata'yı Miralem Pjanic'in varlığı sebebi ile istemeyeceği düşünülen Roma yönetiminin Belçikalı Fellaini + para şeklindeki bir takasa ise sıcak bakacağı düşünülüyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Juan Mata Roma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title