Haberler

    Roma Beraberlik Serisini Bitirdi: 2-1

    Roma, 4 maçlık beraberlik serisini Fiorentina'yı 2-1 mağlup ederek sonlandırdı.

    Avrupa'nın beş büyük liginin tek yenilmez armadaki takımı olan Roma, Serie A'nın 15'inci haftasında sahasında konuk ettiği Fiorentina'yı 2-1 mağlup etti.

    Maça çok hızlı başlayan başkent ekibi 7'inci dakikada Florenzi'nin ortasında yakın mesafeden topu ağlara gönderen Maicon'un golü ile 1-0 öne geçti. 11'inci dakikada Castan'ın pasına De Rossi kafayı vurdu ama top kalecide kaldı. 25'inci dakikada Juan Vargas'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruş üstten auta gitti. 29'uncu dakikada Tomovic'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Vargas sol ayağı ile sert bir vuruş yaparak skoru eşitledi, 1-1. 35'te De Rossi'nin ceza sahası dışından yaptığı vuruş kalecide kaldı ve il yarı 1-1 sona erdi.

    İkinci yarıya Roma baskılı başladı. 67'inci dakikada Gervinho'nun kullandığı köşe vuruşunda Mattia Destro altıpas içinde topa dokundu ve takımını yeniden öne geçirdi, 2-1. 73'üncü dakikada Pjanic'in ortasında Bentia kafayı vurdu top az farkla yandan auta gitti. 85'te Juaquin'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta kaleci gole izin vermedi. 88'de Pizarro'ya sert bir faul yapan Pjanic ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Kalan bölümde üstünlüğünü korumayı başaran Roma sahadan 2-1 galip ayrıldı.

    Roma bu galibiyetle puanını 37'ye yükseltip 40 puanlı lider Juventus'un arkasında ikinci sırada yer almayı sürdürdü.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Daniele De Rossi Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title