Haberler

    Roland Garros finalinde bir kez daha Nadal-Thiem düellosu

    Roland Garros tek erkekler yarı finalinde Dominic Thiem, rakibi Novak Djokovic'i 6-3, 3-6, 7-5, 5-7 ve 7-5'lik setlerle mağlup ederek adını finale yazdırdı.

    Roland Garros tek erkekler yarı finalinde Dominic Thiem, rakibi Novak Djokovic'i 6-3, 3-6, 7-5, 5-7 ve 7-5'lik setlerle mağlup ederek adını finale yazdırdı.

    Geçtiğimiz gün başlayan, ancak yağmur sebebiyle bugün tamamlanan maçta 4 numaralı seribaşı Thiem, 4 saat 13 dakika süren beş setlik maratonda dünya 1 numarası Djokovic'i devirmeyi başararak, son üç Grand Slam'i kazanan rakibinin serisini de sonlandırmış oldu.

    Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Djokovic'in 53 basit hatasına karşılık 60 basit hata yapan Thiem, puan vuruşlarında ise rakibine 52-39 üstünlük kurdu.

    Roland Garros'ta ikinci kez finale yükselen Dominic Thiem, kariyerinin ilk Grand Slam şampiyonluğu için bir kez daha Rafael Nadal ile kozlarını paylaşacak. İki tenisçi geçtiğimiz yıl da finalde karşı karşıya gelmiş, maçı üç sette kazanan Nadal kariyerinin 11. Roland Garros şampiyonluğuna uzanmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roland Garros Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title