Haberler

    Reus Devleri Birbirine Düşürdü

    Borussia Dortmund'un ligdeki kötü performansı sonrasında Marco Reus'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

    Bayern München, Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Chelsea ve Manchester United'ın da transfer listesinde bulunan Marco Reus'un kontratındaki serbest kalma bedeli, bu sezon sonunda 35 Milyon Euro'dan 25 Milyon Euro'ya inecek.

    Bu özel maddesi nedeniyle dev kulüplerin iştahını kabartan 25 yaşındaki futbolcu ile ilgili son bomba iddia İspanya'dan geldi.

    Marca gazetesi, Reus'un menajerinin aynı zamanda Toni Kroos'un da menajeri olması nedeniyle daha önceden kurulan iyi ilişkilerin transfer pazarlıklarını olumlu bir şekilde etkilediğini, Real Madrid'in Alman yıldızı Santiago Bernabeu'ya getirmek için de her türlü fedakarlığa hazır olduğunu yazdı.

    Gazete, Real Madrid'in Borussia Dortmund ile prensip anlaşmasına vardığını ve Alman futbolcuya yıllık 10 Milyon Euro teklifte bulunduğunu da iddia etti.

    Habere göre; Real Madrid yönetiminin teknik direktör Ancelotti ile yaptığı toplantı sonrasında; Reus'un liderlik özelliği, etkileyici yetenekleri, hücum hattında her mevkide oynayabilmesi, şut çekmedeki kapasitesi ve hep bir gözünün golde olması sebebiyle, artık büyük bir kulübe geçmeye hazır olduğu görüşünde birleşildi.

    Dortmund'un, sezon sonunda ayrılığı kafasına koyduğu iddia edilen Reus'u ikna çalışmalarına devam edeceği ancak olumlu sonuç alamaması durumunda transferin önünde duramayacağı da belirtildi.

    Borussia Dortmund ile 2017'ye kadar mevcut sözleşmesi bulunan ortasaha futbolcusu, geride kalan sezonda 44 resmi maçta sahaya çıkmış ve 23 gol atıp 22 de asist yapmıştı.

    Alman futbolunun parlayan yıldızlarından olan Reus, 2012 yazında Mönchengladbach'tan 17.5 Milyon Euro bedelle Dortmund renklerine bağlanmıştı.

    Borussia Dortmund'un alt yapısından yetişen ve 2 sezon Rot Weiss Ahlen forması giydikten sonra 2009 yazında Mönchengladbach'a transfer olan Marco Reus, burada toplam 97 lig maçına çıkmış ve 36 gol atıp 24 de asist yaparak müthiş bir istatistik tutturmuştu.

    2012'de Almanya'da yılın en iyi futbolcusu seçilen Reus, Almanya Milli takım formasını ise 23 defa terletip 7 kez fileleri havalandırdı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Madrid Marco Reus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title