Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı Havalimanında Görüntülendi! "İtalya'ya Kaçtı" İddiası

Güncelleme:

Beyaz TV'den kovulmasının ardından Boşnaklardan özür dileyen Rasim Ozan Kütahyalı'nın havalimanında çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. ROK'un İtalya'ya kaçtığı iddia ediliyor.

Ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Boşnaklara yönelik hakaret içeren sözleri sonrasında linç edilmiş ve toplumda büyük tepki toplamıştı.

Programın moderatörü Ertem Şener, program açılışında Rasim Ozan Kütahyalı'nın kanaldan kovulduğunu duyurmuş ve "Kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık.' ifadelerini kullanmıştı.

"ZEVZEKLİK ETTİM"

ROK, kanaldan kovulmasının ardından sosyal medya hesabından özür dilemiş ve "Zevzeklik ettim" demişti. Öte yandan Beyaz TV, RTÜK'ten para ve yayın engelleme cezası almıştı.

RASİM OZAN, HAVALİMANINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Politika Ekseni Strateji Araştırmaları Merkezi Başkanı Hakkı Kahveci, Rasim Ozan Kütahyalı'nın son fotoğrafını paylaştı ve İtalya'ya gittiğini iddia etti.

Kahveci'nin paylaşımı şu şekilde:

"Rasim Ozan Kütahyalı , İtalya'ya kaçarken görüntülenmiş. Ne kadar günahsız insanın canını FETÖ adına yaktı. İtalya yanlış adres. Orada o kadar çok Boşnak var ki ! Hedef olur. Yeme mazlumun hakkını ,çıkar aheste aheste..."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Ertem Şener Beyaz TV İtalya Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

budur:

türkiye ciflik zaten yükünü tutan kaçıyor

33
3
yanıtYanıtla
ROK:

ROK ADAMDIR

7
25
yanıtYanıtla
ANTİ ROK:

demek ki memlekette hiç adam kalmamış. . ! VAH, VAH. . !

yanıt1
yanıt0
Erso bir:

İnşallah bu günleri atlatıp geri döner

7
22
yanıtYanıtla
m.c:

italya olmasına şaşırmadım. eşi İtalyan dalgalarında eğitim alınca sizce bu italya değilde japonya ya mı kaçacak. zaten anavatanı oralar bunların. şakşakçı rok un fişi çekildi beyin ölümü gerçekleşsin.

20
4
yanıtYanıtla
ailece kovulsunlar:

Arvadını da alıp gitsin. . .

18
4
yanıtYanıtla
m.c:

ganimet geri verilirmi. onuda Boşnaklar teslim alsın geri gelirse özür diler iade ederler. kusura bakma biraz hor kullandık ama misali

yanıt4
yanıt2
ahmet:

ROK bu ülkeye bir daha giremezse eğer işte o zaman namusuna sahip çıkan, dürüst, mert bir toplum olmuşuz demektir.

15
3
yanıtYanıtla
KAAN:

BU ŞAHSİYET KADAR ŞAHSİYETSİZ OLURSAN SONUN BU OLUR İNSANLARIN AKLIYLA OYNUYORLAR HOŞ BU ŞAHSİYET PARAYI GÖTÜRDÜ HERYERDE RAHAT RAHAT YAŞAR

16
2
yanıtYanıtla
golden:

dünyanın bir ucuna kaçsın kaybolsun gitsin onu hiç bir yerde görmek istemiyoruz şimdi İtalyanlara acıdım

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title