Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray maçının ardından programa elinde adalet terazisiyle çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta hakem Ali Palabıyık'ın verdiği kararlar Sarı-kırmızılı camiayı ayağa kaldırdı. Galatasaray cephesinin hakem isyanına katılan isimlerden biri de spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı oldu. Maç sonrası programa elinde adalet terazisiyle çıkan Kütahyalı, "Sen o düdüğünü asacaksın Ali Palabıyık. Eğer bu ülkede Galatasaray diye bir kulüp varsa o düdük asılacak. Gerekirse Galatasaray ligden çekilmeyi bile düşünmeli" dedi.

Süper Lig 11. haftasında Alanya spor'u konuk eden Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

UZATMALARDA YENİLEN GOLLE GALİBİYETİ KAÇIRDILAR

Sacha Boey'in 30. dakikada direkt kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan sarı kırmızılı ekip, ikinci yarıda Alanya spor baskısına dayanamadı ve uzatmalarda yediği gol sonrası galibiyeti kaçırdı.

RASİM OZAN DA TEPKİ YAĞDIRDI

Galatasaray cephesi, maçın sonunda hakem Ali Palabıyık'a yoğun ve sert eleştirilerde bulunurken ünlü spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı da isyana katılanlar arasında yer aldı.

YAYINA ELİNDE ADALET TERAZİSİYLE ÇIKTI

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına elinde adalet terazisiyle çıkan ünlü isim, "Adalet adına sesleniyorum! Bakalım Ali Palabıyık bu kantardaki kilon mu daha ağır yoksa bu dosyan mı daha ağır? Sen o düdüğünü asacaksın Ali Palabıyık… Eğer bu ülkede Galatasaray diye bir kulüp varsa o düdük asılacak… Gerekirse Galatasaray ligden çekilmeyi bile düşünmeli" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Ali Palabıyık Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (7)

Mehmet Ali Tufekci:

bu adamı izleyen var mı hala acaba

32
11
yanıtYanıtla
Hayri :

Lan sen adaletten falan bahsedemezssin baktın o kadro boş yalandan gs li oldun öbur goygoycularda iş gereği sana yol veriyo hepiniz tepişip durun oralarda

16
11
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

boş boğaz konusmala senı de bılır bu mıllet ne olduğunu adalet terazısı ımıs gecmısıe donersek kıme lazım olacak o terazı gorursun hadı cekılsınde gorelım gs

14
6
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

zaten rezıl bır hareketınız olmasa dıkkat cekemezsınız.yazık sınan engınde onlara benzemeye basladı..

9
8
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Türkiye de spor yazarı yada yorumcusu yok. Kulüp yazarı veya yorumcusu var. Bunları temizlemek lazım

4
3
yanıtYanıtla
emirhan merdocan:

Adamım diye ortalıkta gezinen paronoyak

1
2
yanıtYanıtla
h.beyli 01:

Rasim Ozan Kütahyalı kadar boş konuşan, gereksiz ve bilmediği yere yorum yapan. Sen önce kendine göster o teraziyi önceki konuştuklarınla şimdikileri bir tart,

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title