Haberler

Rapid Wien'in Türk yıldızları Avusturya Milli Takımı'nı seçti

Güncelleme:

Avusturya Ligi'nde Rapid Wien forması giyen ve Barcelona'nın transfer listesinde olan 17 yaşındaki Yusuf Demir'in Milli Takım tercihi belli oldu. Demir, milli takım tercihlerini Avusturya'dan yana kullandı. Genç futbolcu ile birlikte Rapid Wien'den takım arkadaşı Ercan Kara da Avusturya'yı tercih etti. Oyuncuların menajerleri yaptığı açıklamada, "Oyuncularımızın tercih etme şansı olmadı çünkü Milli Takım tarafından bizimle kimse iletişime geçmedi" ifadelerini kullandı.

Avusturya Ligi ekiplerinden Rapid Wien forması giyen Yusuf Demir ve Ercan Kara, Milli Takım tercihini Avusturya Milli Takım'dan yana kullandı. Oyuncunun menajerleri Emre Öztürk ve Sertan Güneş açıklamalarda bulundu.

"OYUNCULARIMIZIN TERCİH ETME ŞANSI OLMADI"

Bizimle kimsenin iletişime geçmediklerini söyleyen menajerler, "Oyuncularımızın tercih etme şansı olmadı çünkü Milli Takım tarafından bizimle kimse iletişime geçmedi. Avusturya Milli Takımı çok uzun süredir oyuncular için uğraşıyor. Çok fazla görüşme yaptık ve süreç bu şekilde sonuçlandı" dedi.

"AVUSTURYA MİLLİ TAKIMI İÇİN OYNAYACAKLAR"

Rapid Wien'de forma giyen Türk futbolcular Yusuf Demir ve Ercan Kara, Avusturya Milli Takımı için oynayacak. İki futbolcu da Avusturya'nın İskoçya, Faroe Adaları ve Danimarka maçlarının kadrosuna davet edildi. Yusuf Demir ve Ercan Kara, Rapid Wien'in en önemli oyuncuları arasında gösteriliyordu. 17 yaşındaki Yusuf Demir geleceğin yıldızı olarak görülürken, Barcelona'nın da transfer listesinde yer alıyor. Ercan Kara da Avusturya'daki gol istatistikleriyle dikkat çekiyordu. Santrfor bölgesinde forma giyen Ercan Kara, bu sezon çıktığı 32 maçta 17 gol atarken, 8 de asist kaydetti. 10 numara bölgesinin dışında her iki kanatta da görev yapabilen Yusuf Demir ise 24 maçta 6 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Rapid Wien'in Türk yıldızları Avusturya Milli Takımı'nı seçti

(YENİŞAFAK)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Demir Barcelona Avusturya Haberler

500

Yorumlar (13)

Yahya Özal:

Doğrusunu yapmışlar. İnsanlar bir cinse, bir millete ve bir dine mensup olmadan önce insan olduklarının farkında olmalılardır. Nerdeyse her gün bir kadının erkekler tarafından öldürüldüğü, pasaportunun nerdeyse hiç bir uygar veya gelişmiş devlet tarafından itibar görmediği, insan hakları notu en düşük bir devletin milli takımında kim oynamak ister ki. . .

11
6
yanıtYanıtla
şenol:

şenol güneş ve ekibi dünyanın parasını alıyorsunuz yan gelip yatıyorsunuz milli takıma genç oyuncu kazandıramadıkdan sonra neye yarar yaptıgınız

12
1
yanıtYanıtla
Burak:

15 Sene sonra fenere gelirler dünya yıldızı diye sonra sisteme uymadı denilir tazminatı cukkalarlar :)))

6
3
yanıtYanıtla
Serap:

KansıZ işte ne olacak

1
8
yanıtYanıtla
ATLETLI ADAM:

Bunu desen desen herhalde Şenol Güneş''e demişsindir! Adamları arayıp soran yokmuş bizim taraftan

yanıt4
yanıt1
bunu yazan tosun:

20 yıl sonra fenerin transfer listesindesiniz gençler

5
3
yanıtYanıtla
Aferin:

Cok iyi olmus nasil olsa Turkiyeyle sadece hazirlik maclari yapicakti.......:-)

4
0
yanıtYanıtla
Yazık:

Bundan 10 yıl sonra haberlere çıkar milli takım yerine avusturyayı seçtiler diye birde vatan haini ilan edilirler halbuki bizimkilerin daha çocuklardan haberi dahi yok sonra neden başarı gelmiyo gelmez tabi mesutlar ilkaylar daha niceleri böyle böyle gidiyo bizimkiler uyuyuor hala bide haklıymıs gıbı cocuklara vatan haını damgası vurucaklar

4
0
yanıtYanıtla
ali:

Türkiyeden bir şey olmaz 20 yıl sonra ülede türkler azınlık olacak suriyeli ve afganlar ülkenin sahibi olacaklar bu gidişat ile uyumaya devam et türkiyem.

1
2
yanıtYanıtla
AKIL ve IRK:

Milli takımın durumu ortada, menajeri kuvvetli olanın çağrıldığı durumlar yaşandı, prim kavgaları ayyuka çıktı, seçicilerin egosu en üst düzeyde, kalte kalitelinin yanında alıcı bulur. Mesut örneği var bunu tersine çevirmek artık çok zor birde ligimizin hali ortada 84 milyondan bulunamayan oyuncuyu yurt dışında aramakmı doğru yada şöyle diyelim, doğru ve hak eden seçilse bugünki milli takımda şuanki oyuncular olurmu bütün mesele doğru oyun doğru oyuncu. . . Irkçılıkla olmaz. . . . Haber algısı yaratmak.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title