Haberler

Ralli araçları Bodrum sokaklarını piste çevirdi

Güncelleme:

Ralli araçları Bodrum sokaklarını piste çevirdi Yarış otomobilleri Bodrum sokaklarında boy gösteri Muğla Bodrum'da, Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası öncesi start seremonisi yapıldı.

Ralli araçları Bodrum sokaklarını piste çevirdi

Yarış otomobilleri Bodrum sokaklarında boy gösteri

MUĞLA - Muğla Bodrum'da, Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası öncesi start seremonisi yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte unutulmaz dakikalarda yaşandı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonutarafından organize edilen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası yarışları start seronomisi ile başladı. 134 sporcu, 67 otomobilin yarıştığı yarışlar öncesi Bodrum Belediye Meydanı'nda start seremonisi yapıldı. Etkinliğe seremonisine Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummuhan Yurt, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sporcular araçlarıyla seremoniden çıkış yaparken, vatandaşlar o anlara alkışlarla eşlik etti. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte vatandaşlar ve sporcular unutulmaz anlar yaşadı. Alanına gelen araçlar Türk bayrağıyla start aldı. Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ummuhan Yurt, Türkiye Otomobil Federasyonu yetkilileri ilk startı verdi. Otomobil yarışlarına katılamayan Azka Otel Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kaya'nın yerine ise Otomobil yarışlarında adından sıkça söz ettirmeye başaran Aziz Kaya, Türk bayrağını sallayarak yarış otomobillerine start verdirdi. Zorlu bir etaptan oluşan ralli Bodrum yarım adasını turladıktan sonra start bölgesi olan Kızılağaç ralli alanına gelecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Bodrum Shell Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title