Haberler

Podolski "Aslan" Oluyor

Güncelleme:

Galatasaray, Arsenal'de forma giyen Lucas Podolski'nin transferini önümüzdeki hafta içerisinde bitirmeyi planlıyor.

Galatasaray, Podolski'nin transferinde mutlu sona adım adım yaklaşıyor. Transferde uzun süren suskunluğun ardından başkan Dursun Özbek taraftara vadettiği yıldız oyuncu transferi için bizzat devreye girdi. Başkan Dursun Özbek Podolski'nin Faslı menajeri Nassim Touihri ve Podolski'nin hem çocukluk arkadaşı hem menajerinin ortağı Ali Pektaş ile görüşüp, golcü oyuncunun transferini bitirme noktasına getirdiği öğrenildi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİTİYOR

Sarı -Kırmızılı kulübün başkanı Podolski'nin transferini önümüzdeki hafta içerisinde bitirmeyi ve 11 Temmuz'da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda yapılacak gider bütçesinin artırımı, artı borçlanma yetkisi için istenen iznin gerçekleşmesi için üyelere de mesaj vermiş olacak.

HUNTELAAR'DAN VAZGEÇİLDİ

Podolski'nin transferinin bitme noktasına gelmesiyle Shalke'nin Hollandalı yıldızı Huntelaar'ın transferinden ise vazgeçildi. Ancak pazarlık Podolski'nin menajeri ile pazarlık aşamasında Huntelaar'da ayrı bir opsiyon olarak görüşmeler sürdürülüyordu.

BRUMA GİDERSE PATO GELECEK

Galatasaray Brezilyalı Pato'nun transferi içinde girişimlerini sürdürürken, bu oyuncunun transferi ise ancak Bruma'nın satılması ile mümkün olacak. Bruma için Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mancini'nin isteği ile İtalya'nın İnter Kulübü'nün Galatasaray'a resmi teklifte bulunmak için girişimlere başladığı öne sürüldü.

METRO AĞUSTOS'TA AÇILIYOR

Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken, geçen yıl Türk Telekom Arena'nın metro durağının kapatılması üzerine ciddi sayıda seyirci ve gelir kaybına uğramıştı. Başkan Dursun Özbek ve ekibi Sarı-Kırmızılı taraftarları stada geliş gidişlerini kolaylaştırmak için metro durağındaki sorunun giderilmesi için girişimlerini yoğunlaştırdı ve sızan bilgilere göre Seyrantepe metro durağının yeniden açılmasının Ağustos ayında biteceği ve önümüzdeki sezona metro sıkıntısının da sona ereceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Lucas Podolski Galatasaray Bruma Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

denizcimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Alın alın bir fb gibi olamadiniz, cok buyuttugunuz bu adamı gorucez bakalım

0
4
yanıtYanıtla
Halil karaMobil-IOS:

Kabak tadi vermeye basladi olacak sa olsun her gün bunun haberi mi olur

3
1
yanıtYanıtla
Yasin yunusmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Podolski evrim mi geçiriyor aslan oluyormuş:):):)

1
2
yanıtYanıtla
ASLAN:

Aslanim kim ne derse desin Alman futbolcular disiplinli iyi futbolcular buradaki eziklerin dedigine bakmayin icleri gidiyor kiskancliktan. . Portekizi brezilyayi nasil dagittilar cümle alem gördü. . alinirsa Allah simdiden fenere SABIR versin derim. .

2
0
yanıtYanıtla
ULTRA ASLAN:

Yok HAS GS Li ALLAHA sükür bizim baskanimiz akli basinda Hamza hoca gercek GS''li oldugunu kanitladi amac cok para harcayip GUizalari getirtip bankta oturtmak degil az paralarla cok yetenekli futbolcular alinir. . Gecen sene Nerdeyse Naniyi alacaktik ödüm koptu adam ikidebirde sakatlaniyor Allahtanki fener aldi. . . istikrari pek parlak degil olsaydi manchester satmazdi zaten. .

2
0
yanıtYanıtla
.:

podolskiye o kadar para verceğime afrika dan 100-200 bin euroya podolskiden iyi oyuncular var. onları alırım.

1
1
yanıtYanıtla
bırakın_bu_işleri:

bu yastaki adamlara bu paraları vermek saçmalıktan baska birşey değil PORTO da Lyonda celtic de daha uygun ve daha iyi kalitede kişiler var artık göz boyamak için yada bir futbol klubunu bu kadar borç batagının içine atmak için çaba göstermeyeniz iraz yapıcı olan sizler ülkemizin en iyi takımın yöneticilerisiniz biraz avrupadan ders alın öğrenmak ayıp değil öğrenmemek ayıp . Umarım Türk Futbolu iyi yerlere gelir bu paralar saçma sapan kullanılmaz Ne mutlu Türküm diyene.

2
0
yanıtYanıtla
GS:

BU ADAM BİTTİ DİYENLERE, ÖLÜSÜ BİLE BİZDEKİ BURAK VE UMUT KAZMASININ TOPLAMI EDER. . .

2
0
yanıtYanıtla
KURUCABEL:

GELİRKE BASTONLARINIZI YANINIZDA GETİRMEYİ UNUTMAYIN LOOOOOOOOOOOO

0
2
yanıtYanıtla
Has gs limobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Aslinda gaza gelmemek lazim fb intihar ediyor onunla ugrasip gs yi borc yatagina sokmamak lazim aziz yildirimin son baskanligi oldugu için adam sampiyon olarak birakip gitmek istiyor gelecek yeni baskan borc bataginda ne yaparsa yapsin umrundami Barcelona bile ceza yemis dikkat etmek lazim fb nin gazina gelmemek lazim

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title