Haberler

"Play-off Bizim İçin İyi Çünkü G.saray İle..."

Fenerbahçeli futbolcu Issiar Dia, Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun ikinci yarısında ortaya koydukları etkili performansı, bu sezonun kalan bölümünde de sergileyebilecek güçte olduklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Issiar Dia, Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun ikinci yarısında ortaya koydukları etkili performansı, bu sezonun kalan bölümünde de sergileyebilecek güçte olduklarını söyledi. FBTV'deki "Günün Röportajı" programında taraftarlardan gelen soruları cevaplayan Senegalli futbolcunun açıklamaları kulübün internet sitesinde de yayımlandı. Geçen sezon elde ettikleri şampiyonluğu hak ettiklerini kanıtlamak için bu sezon da şampiyon olmak istediklerini kaydeden Dia, "Geçen sene bir zafer serisine imza attık. Bu sene de bunu başarabilecek güçteyiz. Çok iyi bir takım olduğumuzu ve geçen seneki şampiyonluğu hak etiğimizi kanıtlamak için bu sene de şampiyon olmak istiyoruz. Maçlarda oynadığım zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum, oynamadığım zamanlar teknik direktörümüzün tercihidir, saygı duyuyorum" diye konuştu. Play-off sisteminin şu anki durumda lider Galatasaray ile aralarındaki puan farkını azaltacağını kaydeden Dia, "Play-off sistemini ilk kez duyuyorum. Bizim açımızdan şu an için daha iyi olacak, çünkü Galatasaray ile puan farkı azalmış olacak. Bu sistem bu yıl için bir deney olacak ama önümüzdeki yıllarda tüm Avrupa'da olduğu gibi normal bir düzene dönüleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. -"Sow'un adaptasyonunda benim de payım söz konusu"- Dia, ara transfer döneminde takıma katılan Moussa Sow ile iyi bir arkadaş olduklarını, Sow'un adaptasyonunda kendisinin de payı olacağını ifade etti. Sow ile Senegal Milli Takımı'nı seçmeden önce Fransa Genç Milli Takımı'nda birlikte oynadıklarını belirten Dia, takım arkadaşıyla ilgili şunları kaydetti: "Ailelerimiz de tanışıyor. Fransa'da rakip takımlarda oynamıştık. Fenerbahçe'de onunla beraber olmaktan çok memnunum. Bizi daha yukarı taşımak için daha fazla gol atmasını arzu ediyorum. Sow'un takımda olması tabii ki beni motive ediyor. Futbol dışındaki diğer zamanlarımızı da birlikte geçiriyoruz. Aynı evde yaşıyoruz. Moussa evli ancak eşi Fransa'da okuyor, bu nedenle Türkiye'ye gelemiyor. Her şeyi birlikte yapıyoruz. Bu anlamda Sow'un Fenerbahçe'ye adapte olmasında benim de payım söz konusu." Issiar Dia ayrıca, Fenerbahçe Sportif A.Ş.'nin çıkardığı tahvillerden almayacağını, sarı-lacivertli kulübe verebileceği her şeyi sahada vermekten yana olduğunu kaydetti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Galatasaray Moussa Sow Fenerbahçe Issiar Dia Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title