Haberler

Pistorius Davası Televizyonda

2012 Londra Olimpiyatları’nın en büyük yıldızlarından Güney Afrikalı atlet Oscar Pistorius’un 3 Mart’ta başlayacak davası televizyondan canlı yayınlanabilecek.

Campbell-Brown aklandı

2013'ün Sevgililer Günü'nde kız arkadaşı Reeva Steenkamp'i öldüren Oscar Pistorius'un davası 3- 23 Mart tarihleri arasında görülecek.

Pretoria Mahkemesi hakimlerinden Dunstan Mlambo'nun yaptığı açıklamaya göre, tüm dünyanın merakla beklediği dava televizyonlardan canlı olarak yayınlanabilecek. Mlambo yaptığı açıklamada duruşmanın tamamının sesinin yayınlanabileceğini ve belli bölümlerinde de canlı yayın görüntülerinin kullanılabileceğini dile getirdi.

Duruşmada açılış ve kapanış konuşmalarıyla beraber uzmanların delilleri ve tanıklar televizyonda canlı yayınlanabilecek. Buna rağmen Pistorius'un savunması ve ampute atletin tanıkları canlı yayında yer alamayacak.

24 saat kesintisiz yayın

MultiChoice, eNCA ve Eyewitness New medya grupları davanın canlı yayınlarıyla ilgilenen gruplar olarak ön plana çıkarken; MultiChoice'in davayla ilgili 24 saat kesintisiz yayın yapmak istediği öğrenildi. Grup, Pazar günü yayına başlayacak "Oscar Pistorius Dava Kanalı" ile tüm gelişmeleri anbean izleyicilerine ulaştırmayı hedefliyor.

Savunma tarafının, duruşmanın gidişatının canlı yayın nedeniyle zarar göreceğini iddia etmesinin ardından, hakim Mlambo, medyaya herhangi bir yargılama yapmamaları gerektiği yönünde uyarıda bulunarak Pistorius'un yargılanabileceği tek yerin mahkeme olduğunu söyledi.

Kız arkadaşını öldürdüğünü daha önce kabul eden Pistorius, savcıların olayın kasıtlı olarak gerçekleştiği iddialarına karşılık olarak, evine bir yabancının girdiğini düşündüğünü ve kendisini korumak amacıyla ateş ettiğini açıklamıştı.

Her iki bacağına da protez takarak yarışmalara katılan 27 yaşındaki atlet, 2012 Londra Olimpiyatları'nda 400 metrede yarı final koşmuş ve aynı mesafede paralimpik şampiyonu olmuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Reeva Steenkamp Oscar Pistorius 23 Mart Londra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title