Haberler

Penaltı mı değil mi? Dev maçın önüne geçen pozisyonu yorumlayan eski hakemler aynı noktada birleşti

Güncelleme:

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçının 42. dakikasında yaşanan penaltı pozisyonunu, eski hakemler Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban yorumlandı. Hakemler, pozisyonun net penaltı olduğu konusunda hemfikir oldu. Duran, Yıldırım ve Çoban, maçın hakemi Arda Kardeşler'in pozisyonu değerlendirirken yanlış yerde olduğunu ve VAR'ın müdahalesi gerektiğini belirtti.

Süper Lig'in 24. haftası dün akşam oynanan Beşiktaş- Trabzonspor maçıyla sona erdi. Ev sahibi ekibin 2-0 kazandığı maça 42. dakikadaki penaltı pozisyonu damga vurdu.

ESKİ HAKEMLER "PENALTI" DEDİ

Mücadelenin ardından pozisyonu yorumlayan eski hakemlerden Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban,pozisyonun penaltı olduğu konusunda birleşti.

"AÇIK PENALTI"

Deniz Çoban; Maçın hakemi Arda Kardeşler, bu pozisyon için olabilecek en kötü yerde kalmı. Varsa formadan çekme varsa diz var. Arda baktığı yerden sadece Trabzonsporlu oyuncuyu görüyor. Daha iyi yerde olmak için de kendini zorlamamış. Açıkça formadan çekme var. Tek başına çekme olsa denge bozmuyor diyebilirim. Formadan çekti, bu sırada dizi kalçasına vuruyor, bir oyuncu topu göğsüne göre ayarlamaya çalışırken dengesi bozuluyor. Bu hareketin bütünü tartışmasız ve açık bir penaltı.

"NET PENALTI"

Bahattin Duran; Diz darbesi var. Devrilmeye başladı. Formadan da çekse döndürüp atacak. Bu pozisyon net penaltı. Diz darbesi olmasaydı, sadece formayı yukarı çekmesinden dolayı ben çok anlayışlıyım ya anlayabilirdim. Forma elinde, dizi koyup indiriyor. Elde artık kanıt var. Arda Kardeşler, hiçbir şey görmüyor bu pozisyonda, çok yanlış yerde. Diz darbesi tek ayağı havada olan Bardhi'ye yapılmış, formadan çekme var. VAR müdahalesi olur. Hakem izlemeye davet edilir. Bunu gören Arda Kardeşler, 1 kere izleyince penaltı verirdi.

"POZİSYON NET VAR NASIL DEĞERLENDİRMEZ"

Bülent Yıldırım: Sevgili VAR'daki arkadaşlar, ben sizin... Sinirlenmek istemiyorum. Hangi tecrübeyle o kadroya seçildiniz, ben bilmiyorum. Açıklanması lazım. Hangi performansla bu maçta görev aldınız, açıklanması lazım. Bu kadar net pozisyonu nasıl değerlendiremiyorsunuz! Yorumu kamuoyuna bırakıyorum.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Arda Kardeşler Duran Yıldırım Trabzonspor Deniz Çoban Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Burak ERGÜL:

Hepiniz galatasaraylısınız taraflısınız . Zamanında bülent yıldırım neler verdin gsye.sus otur şimdi . Fırat Aydınusu dinleyelim

31
68
yanıtYanıtla
MoonShine:

Bir Ali koç kurbanı, aklını kendi başına kullanamayan taraftar daha. Mevzu Trabzon ve penaltı Gs adını anıyor. Almışsınız ağzınıza emcikleyip duruyorsunuz takımın ismini :D

yanıt18
yanıt17
ercan gurbhetchi:

gsfobia:)) bir takım büyükse dillerden düşmez. sponsor kardeşler:))) Fb ye penaltı yağdırıyorlar:))) samEL elle oynar penaltı olmaz, djikroşe yumruk atar penaltı verilmez ghezzla tekme atıp icardi yi sakatlar penaltı verilmez. FBJK maçlarında ts doğrandı algıcılar gs diyor:)))

yanıt9
yanıt8
Anonim:

Trabzonspor Büyük Bir Takım Değil Ki Derbi Diyorsunuz .d

36
23
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

cok büyük takım memeleketinin takımı nerelerde acaba bırak istanbulu ????????

yanıt2
yanıt3
Süleyman Emre Akçay:

EN AZINDAN ŞEHİR TAKIMI SEMT TAKIM DEĞİL, ANADOLUDA KENDİ TAKIMLARI VARKEN BUNLARI TUTAN OLMASA BÖLGESEL AMATÖRDE OLACAKLAR

yanıt1
yanıt0
sedat :

Penaltı değil. Gs lehine olsa verirlerdi ama penaltı.

20
18
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

vara rağmen bu penaltı niye verilmez. Eli de görmemişlerdi(!) yerseniz:) kardeş fb ve bjk maçlarında, 2 maçta da ts hakemlerle yenildi. Avrupa da en çok penaltı kazanan febe olsa çat penaltı. bjk olsa 50 bildiri yayınlardı. İcardi ye yumruk tekme çekme penaltı yok! emekli ikramiyesi şampiyonluk olmuş:)))))

14
10
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

CİNCONUN GÖRÜNMEYEN KAHRAMAN VAR LARI MI... KENDİ YAZDIĞINA İNANIYONMU KOÇUM.BU ÜLKENİN EN BÜYÜK DÜŞMAN TAKIMI CİNCONDUR....NOKTA......

yanıt7
yanıt8
Erkut Celep:

Bir fenerli olarak yorum yapiyorum.. Gri bir pozisyondu varin müdahil olmamasi dogru karardi bence.. penalti verilse kolay penalti olurdu verilmemesi daha dogru bir karar olmus

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title