Haberler

Pedallar Cumhuriyet İçin Çevrildi

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Çerçevesinde Düzenlenen Bisiklet Yarışı'nın İkincisi Gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 29 ekim cumhuriyet bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bisiklet yarışı'nın ikincisi gerçekleştirildi.

Toplam 110 Kişi Katıldı

Bisiklet Yarışına toplamda 110 yarışmacı katıldı. 4 kategoride gerçekleştirilen yarışta bisiklet sahipleri 4 bin 200 metre yarıştı.

Protokolde Bisiklet Yarışında

30-49 yaş grubu ve 50 üzeri yaş grubu yarışlarına, Kaymakam Durmuş Gençer, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Belediye Meclis üyeleri Osman Arslan, Ercan Efe, Eşref Özçetin, Latif Balantekin ve Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Adem Tayyar da katıldı.

Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi

17-29 yaş grubunda bitiş noktasını ilk Saddam Duman görürken, Ahmet Güneş ikinci, Hasan Çiftgümüş üçüncü sıraya yerleşti. 30-49 yaş üzeri grubundaysa Engin Karabacakoğlu açık ara farkla birinciliği elde etti. Engin Karabacakoğlu'nun ardından bitiş çizgisine ulaşan Selami Kurt ikinci, Fahrettin Kurt ise üçüncü oldu. 50 yaş üzeri grubunda ise birinci Bekir Hamlakay, ikinci Emin Tekdemir, üçüncü ise Sadettin Aladağ oldu.

'Bu Yarışma Bir Halk Yarışmasıdır'

Başkan Aktaş, katılan herkese teşekkür ederek, bu yarışmanın sonuçta bir halk yarışması olduğunu kaydederek, meydana gelen bir kısım eksikliklerden dolayı özür diledi. Kaymakam Durmuş Gençer'de sporun önemine değinerek, çok güzel bir organizasyon olduğunun altını çizdi.

Yarışmanın her kategorisinde birincilere birer adet Bisiklet, ikincilere birer adet Cep telefonu, üçüncülere ise 100'er TL ödül verilirken, yarışmaya katılan tek bayan yarışmacı Ayşenur Erçevik'e ise bir adet Bisiklet hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title