Haberler

P. Karşıyaka, Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı konuk edecek

Güncelleme:

P. Karşıyaka, Türkiye Kupası çeyrek final maçında yarın Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Kazanan takım Dörtlü Final için Konya'da mücadele etme hakkı kazanacak.

P. Karşıyaka, Türkiye Kupası'nda yarın Galatasaray'ı konuk edecek. Tek maç usulü üzerinde oynanacak bu karşılaşmada kazanan takım Dörtlü Final için Konya'da mücadele etme hakkı kazanacak

P. Karşıyaka, Türkiye Kupası çeyrek final maçında yarın Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 20.30'da başlayacak. Tek maç usulü üzerinde oynanacak bu karşılaşmada kazanan takım Dörtlü Final için Konya'da mücadele etme hakkı kazanacak. İzmir ekibi, bu turu hatasız geçmesi durumunda A. Efes ile Manisa Büyükşehir eşleşmesinin galibiyle yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Öte yandan bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde karşı karşıya gelen bu ekibin maçında sahadan mutlu ayrılan P. Karşıyaka olmuştu. Yeşil-kırmızılılar, İzmir'de oynanan müsabakayı 98-76'lık skorla kazandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Karşıyaka Türkiye Konya Basketbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title