Haberler

Özkahya Genç Hakemlerin İdolü Oldu

Güncelleme:

Sefa Demir, FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'nın Yalova'ya gelmesiyle birlikte genç hakemlerinin sayısının arttığını söyledi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şube Başkanı ve Ulusal Hakem Sefa Demir, FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'nın Yalova'ya gelmesiyle birlikte genç hakemlerinin sayısının arttığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı olan Merkez Hakem Kurulu'nun Yalova'ya bakış açısının olumlu olduğunu belirten Demir,

MHK Bölge Sorumlusu ve EPAK Başkanı Zihni Aksoy'u 2 gün boyunca Yalova'da ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Demir, Uğur Akalp'in çalışmalarına devam etmesi durumunda 5 yıl içinde FIFA kokartı takacağına inandığını söyledi.

FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'nın Yalova'ya büyük katkısı olduğunu söyleyen Sefa Demir, "Halis hocamızın gelmesiyle birlikte genç hakemlerimizin sayısı arttı. Birçok hakemimiz onun tecrübelerini ve uyguluyor. Birçok tecrübeli ve genç hakemimiz onunla antrenman yapma fırsatı buluyor. Halis Özkahya Yalova hakemliği için büyük bir nimettir. Kendisine de Yalova hakemliğine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Yalova'daki hakemlerin Yalova'daki amatör liglerin çok üstünde olduğuna işaret eden Demir, "Yalova'daki amatör lig seviyesi ortadadır. Yalova hakemliği bu liglerin oldukça üstündedir. Şu anda her kulvarda hakemimiz bulunuyor. Bunlar arasında bir FIFA hakemi, 1 ulusal ve 3 ulusal yardımcı hakemin yanı sıra 2 bölgesel hakem ve 6 da bölgesel yardımcı hakemimiz bulunmaktadır. Camiamıza yeni katılanlarla birlikte toplam 63 hakemimiz bulunmaktadır" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

halis özkahya sefa demir türkiye yalova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title