Haberler

    Özer'e Kritik Soru: 2011'in Şampiyonu Kim?

    İmza töreninde Trabzonspor'a transferiyle ilgili soruları yanıtlayan Özer'e, 3 Temmuz süreci de hatırlatıldı ve kritik bir soru soruldu?

    O sezon Fenerbahçe'de 14 maçta forma giyen Özer, yeni takımı Trabzonspor'un "Bizim hakkımız" dediği şampiyonluk kupası hakkında keskin bir yorum yapmaktan kaçındı. Sözlerine "Benim burada bir şey söylemem herhangi bir şeyi değiştirmeyecektir" diye başlayan yıldız futbolcu, adalete ve Allah'a inanan bir toplum olduklarını belirtti. Ne karar verilirse verilsin Türkiye'nin buna saygı duyacağını savunan Özer, sözlerini şöyle sürdürdü: "O zaman Fenerbahçe forması terletiyordum. Devam eden bir süreç var ve ben bunu onlardan daha iyi bilmiyorum. O zamanki başkanımızın neler yaptığını kamuoyundan öğrendik. Bununla ilgili söyleyeceğim şeyler yanlış olur. Bunu inşallah zaman gösterecektir"

    "SEVDİĞİM RENKLERE KAVUŞTUM"

    Özer Hurmacı, Trabzonspor'a transferini de "Sevdiğim renklere kavuştum" sözleriyle değerlendirdi. Transgerden dolayı çok farklı duygular yaşadığını ifade eden Özer, "İnşallah futbol hayatımın en verimli ve başarılı yıllarını bu forma altında geçirmek nasip olur. Bu transferde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Beni sevdiğim bu renge kavuşturanlara çok teşekkür ederim" dedi.

    "HER ZAMAN TRABZONSPOR'DA OYNAMAK İSTEDİM"

    Futbol hayatında her zaman Trabzonspor forması giymeyi istediğini vurgulayan Özer, "Benim bonservisim 17 yaşımdayken elimdeydi. Trabzonspor'da oynamak için geldim, antrenmanlara çıktım. Daha sonra Almanya'ya döndüm, ardından Ankaraspor'a geldim. Bütün röportajlarımda burada oynamak istediğimi her zaman söylemiştim. O zaman ki Ankaraspor başkanımız Melih Gökçek'di. Her seferinde bana hangi takıma gitmek istediğimi sordular ben ise her zaman Trabzonspor dedim. Ankaraspor'daki son yılımda başarılı konuma geldiğimden Fenerbahçe beni transfer etti. Orada çok vefa borcum olan Aykut hocam vardı ama bunlar hep geçmişte olan şeylerdi. Gerçek olan şu anda aşık olduğum ve sevdiğim bir takımdayım" diye konuştu.

    YÖNETİMİN GÜVENİ TAM...

    Bu arada imza töreninde konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran ise önemli bir transfer yaptıklarını belirtti. Bordo mavili formanın unutulmaz isimlerinden Lemi Çelik'in, Özer'in dayısı olduğunu hatırlatan Başaran, "Lemi, Trabzonspor'a hizmeti olan ve takdir edilecek bir insandır. Özer de çok özellikleri olan iyi bir futbolcu. Ben Özer'in burada çok başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Özer Hurmacı Trabzonspor Ankaraspor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title