Haberler

Özel Sporculara Özel Bir İftar

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Bünyesinde Bulunan Sporcular Yararına Kgm Granit Mermer Sponsorluğunda Bir İftar Yemeği Verildi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesinde bulunan sporcular yararına KGM Granit Mermer sponsorluğunda bir iftar yemeği verildi.

ANTALYA merkezli KGM Granit Mermer firması Türkiye Özel Sporcular Federasyonu bünyesinde bulunan 8-18 yaş grubu özel sporculardan oluşan çocuklar için Ankara’ya gelerek İçkale Hotel’de bir iftar yemeği verdi. İçkale Otellerinin sahibi Nadire İçkale’nin ev sahipliği yaptığı yemeğe iş, siyaset ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ve çok sayıda sporcu katıldı. Tasavvuf müziği eşliğinde yapılan iftar yemeğinde, özel sporcuların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Bolca sohbet edilen yemeğin sonunda, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Tuncay katkılarından dolayı KGM firmasının Genel Müdürü Ayşe Karakaya’ya bir plaket ile teşekkür etti. Muhammed Abdullah Tuncay, ülkemizde göz önünde olmayan özel çocukların da, eğitimle çok iyi birer sporcu olabileceğini söyledi. Keyifli bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşayan özel sporcular yemekten sonra yapılan semazen gösterisini de büyük beğeni ile izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title