Haberler

Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası Sona Erdi

Çorum'da yapılan Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası sona erdi.

Çorum'da yapılan Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası sona erdi.

Çorum Valiliği, Hitit Üniversitesi ve Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonaya 40 ilden 74 kulüp ve 45'i bayan 121'i erkek toplam 247 sporcu katıldı. Şampiyonada Çorum'dan da 11 sporcu mücadele etti. Çorumlu sporcular şampiyonayı bir altın bir gümüş ve ikide bronz madalya ile tamamladılar.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu'nda gerçekleştirilen ve oldukça heyecanlı geçen yarışmalarda özel sporcular hem spor yapmanın hemde kazanmanın mutluluğunu yaşadılar.

Şampiyona sonunda bin 500 metre 20 yaş üstü erkekler kategorisinde Emrah Öztürk birinci, Semih Budanoğlu ikinci, Rıdvan İşnaz ise üçüncü, kadınlar kategorisinde, Nevriye Güngör birinci, Mihriban Kaya ikinci, Nazlıcan Halihoş üçüncü oldu.

Kadınlar gülle atmada ise Gamze Feruze birinci, Münevver Yılmaz ikinci olurken Canan Ağaoğlu üçüncülüğü,

erkekler gülle atmada da

Yener Şat birinci, Emrah Coşkun ikinci, Ozan Koç ise üçüncülüğü elde etti.

Çorum'dan SHÇEKSPOR, Çorum Anadolu İş Okulu ve Zübeyde Hanım Okulu'ndan öğrencilerin mücadele ettiği Türkiye Şampiyonasında ilk gün erkekler 15-16 yaş kategorisinde Bayram Bıyıklı (Anadolu İş Okulu)100 metrede serisinde birinci, genel klasmanda Türkiye üçüncüsü oldu. Bayanlar 15-16 yaş kategorisi 200 metre yarışında Tuğba Toy (Anadolu İş Okulu) Türkiye şampiyonu oldu.

20 yaş üzeri 200 metrede Gamze Uçar (Anadolu İş Okulu) Türkiye ikinciliğini elde ederken, Zübeyde Hanım Gençlikspor Kulübü'nden Aybüke Babaoğlu 13 yaş altı 100 metrede Türkiye dördüncülüğünü elde etti.

Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hitit Üniversitesi Zübeyde Hanım Türkiye Çorum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title