Haberler

Özcan Kızıltan'a İstifa Çağrısı

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, göreve geldiği günden bu yana Boluspor'la çıktığı 6 maçtan sadece ikisini kazanırken, bazı yerel gazeteler tecrübeli teknik adamı istifaya çağırdı.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, göreve geldiği günden bu yana Boluspor'la çıktığı 6 maçtan sadece ikisini kazanırken, bazı yerel gazeteler tecrübeli teknik adamı istifaya çağırdı.

Şampiyonluk hedefiyle lige başlayan Boluspor'da arka arkaya yaşanan puan kayıpları sonrası zirveden uzaklaşmanın üzüntüsü yaşanıyor. Ligin ilk devresinde bitime iki hafta kala Cihat Arslan'la yollarını ayırıp takımın başına Özcan Kızıltan'ı getiren Boluspor, geride kalan 22 hafta sonunda lider Elazığspor'un 10 puan gerisinde kaldı. Tecrübeli teknik adamın göreve geldiği günden bu yana topladığı puanlar camiayı tatmin etmedi. Birisi kupa olmak üzere toplam 7 resmi karşılaşmaya çıkan Özcan Kızıltan, bu

maçlardan sadece ikisini kazandı. Ziraat Türkiye Kupası maçında 90 dakikası beraberlikle sonuçlanan karşılaşmayı uzatmalarda 3-2 kazanan Boluspor tur atladı.

Teknik Direktör Özcan Kızıltan'ın göreve geldiği ilk resmi karşılaşmasında Boluspor, Güngören Belediyespor'la golsüz berabere kalarak evinde iki puan kaybetti. Ardından evinde Giresunspor'u 2-0'la geçen kırmızı beyazlı takım, Sakaryaspor'u da deplasmanda tarihi skorla devirip 7-2 kazandı. Bu galibiyet Boluspor'un son galibiyeti oldu. Kızıltan yönetimindeki takım Akhisar Belediyespor ve Adanaspor'la golsüz berabere kaldı. Evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a ise 1-0 kaybederek üç puana hasret kaldı.

Bu sonuçlardan sonra 6 resmi lig karşılaşmasından sadece ikisini kazanan, üç beraberlik ve bir yenilgi ile 35 puanla 5'nci sırada Boluspor'un Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Bolu'da yayın yapan bazı yerel gazeteler tarafından istifaya davet edildi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

özcan kızıltan bank asya boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title