Haberler

"Oyuncularım da düşünsün" diyen Okan Buruk'tan maç sonuna damga vuran sözler

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük'e elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Rakiplerinin daha kaliteli işler yaptığını belirten Buruk, "Rakibimiz bir kere çok iyi oynadı. Hakkını vermek gerekiyor. Bizden daha kaliteli işler yaptılar. Onu net şekilde söylemeliyim. 2-0 bizim için maçın sonu oldu. Sonrasında net tepki veremedik. Rakibi tebrik ediyoruz. Oyuncularım da düşünsün, birçok oyuncu oynattık, şans verdik" dedi.

Süper Lig devi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elendikleri maçın ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"RAKİBİN HAKKINI VERMEK GEREKİYOR"

Rakibini tebrik eden Buruk, "Üzücü. Hem Avrupa'da hem kupada devam etmek istiyorduk. Zorlu bir fikstür, üst üste maç sayısı fazla... Bugün özelinde bakınca daha fresh oyuncular tercih etmeye çalıştık, 4-5 tane fresh oyuncu vardı. 3 gün sonra çok önemli bir derbiye de gideceğiz. Çok erken gol yedik. Rakibimiz bir kere çok iyi oynadı. Hakkını vermek gerekiyor. Bizden daha kaliteli işler yaptılar. Onu net şekilde söylemeliyim" dedi.

"OYUNCULARIM DA DÜŞÜNSÜN"

Oyuncularına ve derbiye değinen başarılı antrenör, "Biz Galatasaray takımıyız, bizim oyuncu ve kalitemize göre rakip daha kaliteli işler yaptı. Baskıdan hızlı ve net çıktılar. İkinci yarı daha çok rakip sahadaydık. Pozisyonlar vardı, 1-1'i yakalayabilirdik. Hamleler yaptık. Bir türlü 1-1'i bulamadık. 2-0 bizim için maçın sonu oldu. Sonrasında net tepki veremedik. Rakibi tebrik ediyoruz. Oyuncularım da düşünsün, birçok oyuncu oynattık, şans verdik. Beşiktaş maçı da böyle olacak. Mücadele edeceğiz, kalitemizi daha net ortaya koymalıyız. Derbi çok önemli. Ligde lideriz. Uzun süredir kazanıyoruz, ikinci yarının bütün maçlarını kazandık, ligde istikrarı devam ettirmeliyiz. Daha iyisini yapabilecek gücümüz, kalitemiz var. Oyuncularımdan beklentim daha iyisini yapabilmeleri. Her oyuncuma şans geliyor, daha iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Kupayı kazanmak istiyorduk, kaybettiğimiz için üzgünüz. Hedefimiz ligi kazanmak" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Aslan Aslan - Spor

Fatih Karagümrük Galatasaray Okan Buruk Sözler Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Kartal Q7:

Ne oldu cinconlular atıp tutuyordunuz karagümrük CİNCONU yakıyor :))

23
43
yanıtYanıtla
engin sandikci:

dedi minik takımın minik taraftarı

yanıt43
yanıt18
kubilay göçeroğlu:

tinerinizi çekmenize bakın siz

yanıt20
yanıt10
Motto Premium Hotel info:

kardeşim iyi insanlarsınız,en güzel erdemlik saygı sende bunu gösterdin,yeneni kutladın,doğrusu bu.malesef maçdan sonra ve yarın linç etmeye hazır bir spor ve tv yorumcuları AKBABA gibi saldıracaklar..

51
14
yanıtYanıtla
MEHMET TURAN SAYGILI:

aptallık bu tek maç oynanıyor sen turu garantile ondan sonra kimi oynatırsan oynat geri zekalı

26
11
yanıtYanıtla
Senrey26:

eski vezirden üç mektup alan yeni atanan Osmanlı veziri hikayesi gibi. her başın sıkıştığında sırayla aç diye verdiği mektuplarda ilkinde düşmanlarını suçla ikincide etrafını suçla üçüncüde de sende üç zarf hazırla. Okan hoca ikinci zarfı açtı.

16
20
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

KUPA BEYİ ANKARAGÜCÜ, AVRUPA HAZIRMISIN DAYAĞA GELİYORUZZZ

4
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title