Haberler

Oyak Otomotiv ve Çimento Grubu'ndan Tenis Turnuvası

Oyak Otomotiv ve Çimento Grubu Şirketlerinin İştiraki ile Bu Yıl İlki Düzenlenen Oyak Çimento Grubu Tenis Turnuvası Gerçekleştirildi.

OYAK Otomotiv ve Çimento Grubu şirketlerinin iştiraki ile bu yıl ilki düzenlenen OYAK Çimento Grubu Tenis Turnuvası gerçekleştirildi.

Turnuvaya Adana Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento, Ünye Çimento, OYAK İnşaat, OYKA Kağıt, Renault Mais A.Ş. ve Erenco şirketleri katıldı. 30 Ağustos-01 Eylül 2007 tarihlerinde yapılan turnuvaya, Adana Çimento 3 bayan ve 5 erkek olmak üzere toplam 8 sporcu, Bolu Çimento 6 erkek sporcu, Ünye Çimento 3 bayan ve 5 erkek olmak üzere toplam 8 sporcu, Mardin Çimento 3 bayan ve 4 erkek olmak üzere toplam 7 sporcu, OYAK İnşaat 1 erkek sporcu, OYKA Kağıt 1 bayan ve 3 erkek olmak üzere toplam 4 sporcu, Renault

Mais A.Ş. 2 bayan ve 6 erkek olmak üzere 8 sporcu, Erenco 3 erkek sporcu ile turnuvaya katıldı. 12 bayan ve 33 erkek sporcu olmak üzere toplam 45 sporcu turnuvada 'Tek Erkekler', 'Tek Bayanlar' ve 'Mixler' kategorilerinde mücadele etti.

Turnuvada yapılan maçlar sonucunda Tek Erkekler kategorisinde Bolu Çimento'dan Cevat Yıldız 1., Adana Çimento'dan İbrahim Keretli 2., Bolu Çimento'dan Sami Gülen 3. oldu. Dereceye girenlere ödüllerini OYAK Otomotiv ve Çimento Grubu Başkanı Celal Çağlar verdi.

Tek Bayanlar Kategorisinde Ünye Çimento'dan Olga Yeter 1., Ünye Çimento'dan Sibel Çözeli 2., Renault Mais A.Ş.'den Serap Bölücü 3. oldu ve ödüllerini ÜÇS Yönetin Kurulu Başkan Yardımcısı Umur Ömer Esentürk'ten aldı.

Mix'ler Kategorisinde Ünye Çimento'dan Sibel Çözeli-Ayhan Ulupınar 1., Renault Mais A.Ş.'den Serap Bölücü-Utku Nazman 2., Adana Çimento'dan Saniye Yener-İbrahim Keretli 3. oldu. Çiftlere ödüllerini ÜÇS Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Şahin verdi. Ödül olarak her kategorinin birincilerine bin YTL ve kupa, ikincilerine 750 YTL ve kupa, üçüncülerine 500 YTL ve kupa verildi.

(HA-SA-İK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title