Haberler

Oturduğu Yerden Para Kazanacak

Geçtiğimiz Mayıs ayında Ajaccio’dan ayrılan teknik direktör Albert Emon, çalışmadan eski kulübünden para alma şansını yakaladı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Ajaccio'da teknik direktör Fabrizio Ravanelli'nin görevden alınmasının ardından yerine gelen Christian Bracconi'nin profesyonel futbol antrenörü diplomasının olmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine antrenörsüz çıkacağı her maç için 10.000 euro ödemek zorunda kalan Ajaccio yönetimi harekete geçti.

Federasyonun profesyonel bir antrenörle anlaşmaları çağrısına uymayan kulüp, isim kiralama hakkına başvurdu. Eski teknik direktörleri Albert Emon'un kapısını çalan Ajaccio'lu yöneticiler, 17.920 euro'luk aylık bir ücretle Albert Emon'u yedek kulübesine dönmeye ikna etti. Esame listelerinde ismi geçecek olan Emon soyunma odasına girmeyecek, sadece usulen yedek kulübesinde oturacak. Konuya ilişkin açıklama yapan başkan Orsoni; "Bir çok kulüpte dalavere ile yapılan bir işi bir apaçık yapıyoruz, bunda şaşılacak bir durum yok" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Ajaccio Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title