Haberler

Otobüste Sabahlayan Futbolcular, "Paranız Yoksa Onurunuz Var" Tezahüratıyla Ağladı

Güncelleme:

10 saatlik Diyarbakır yolculuğunun ardından otobüste sabahlayan Kayseri Erciyessporlu futbolcular, rakip taraftarların "Paranız yoksa onurunuz var." tezahüratıyla saha içinde ağladı.

Kayseri Erciyesspor'un maddi problemler nedeniyle 10 saatlik Diyarbakır yolculuğunun ardından otele gidemediği, maç saatini otobüste beklediği ortaya çıktı.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta dün Diyarbekirspor'a 10-1 gibi farklı bir skor ile yenilerek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşmesi kesinleşen Kayseri Erciyesspor'un otelde kalacak paraları olmadığı için Kayseri'den gece yola çıktıkları ve 10 saat süren yolculuktan sonra stada gelerek maç saatini otobüste bekledikleri ortaya çıktı. Türkiye'yi UEFA Kupası'nda 2007 yılında temsil eden, Süper Lig'den 2014-2015 sezonunda düştükten sonra peş peşe küme düşüp bu yılda BAL'a düşen Kayseri Erciyessporlu futbolcular, Diyarbakır'daki maçtan sonra gözyaşlarını tutamadı. Maçtan önce rakip futbolcuları kahvaltıda ağırlayan Diyarbekirspor, maçtan sonra da ağlayan futbolcuları teselli ettikten sonra yemeğe götürüp kentten uğurladı.

BÖLGESEL AMATÖR LİGE DÜŞMESİ KESİNLEŞTİ

Tarihi başarılarla dolu olan ve üst üste 4 yıl şampiyon olan Kayseri Erciyesspor, TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta dün oynanan maçta Diyarbekirspor'a 10-1 gibi farklı bir skor ile yenilerek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşmesi kesinleşti. Ligde şimdiye kadar oynadığı 25 maçtan 3 beraberlik ve 22 mağlubiyet alan Kayseri Erciyesspor, Van deplasmanına maddi imkansızlıklar için gitmediğinden beraberliklerden aldığı 3 puanı da silinmişti.

"PARANIZ YOKSA ONURUNUZ VAR"

Maç boyunca Diyarbekirspor taraftarlarının da tezahüratlar ile moral vermeye çalıştığı Kayseri Erciyessporlu futbolcular, maçtan sonra BAL'a düşmeleri kesinleştiği için gözyaşlarını tutamazken, Diyarbakırsporlu futbolcular rakip takıp oyuncularını teselli etmeye çalıştıkları görüldü. Diyarbakırlı taraftarlar tribüne çağırdıkları Kayseri Erciyessporlu futbolcuları, "Paranız yoksa onurunuz var" tezahüratı ile destekledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayseri Erciyesspor Diyarbakır Spor Haberler

500

Yorumlar (40)

yeliz:

Benim kızım bir diyarbakırlıya aşıktı . . biz aile olarak vermek istemedik diyarbakırlı oldukları icin . ama işin icinden cıkamayınca vermekten başka bir caremiz kalmadı. şimdi cocuklarımın icinde en mutlu cift onlar cok kükür rabime. . gercekten mert ve yigit insanlardır

40
3
yanıtYanıtla
zuhal:

yeliz hanım bizde aynı durumu yaşadık . ve sonuc aynı sizdeki gibi oldu bizimkide

yanıt8
yanıt0
HIRBO:

HELAL LAN KÜRDOLAR KEDİ OLALI Bİ FARE YALALADINIZ

8
31
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

HELAL OLSUN DİYARBAKIRA VE DİYARBAKIRLILARA GERCEKTEN DELİKANLI İNSANLARMIŞ VALLA DUYGULANDIM

25
1
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Helal olsun diyarbakırlılara, trabzondan selam olsun..

26
0
yanıtYanıtla
elazigli/bjk:

helal size amed

19
6
yanıtYanıtla
KÜRT TÜRK KARDEŞTİR:

EĞER SİZ KÜRTLERİ VE TÜRKLERİ AYIRIRSANIZ NE TÜRK KALIR NEDE KÜRT . EĞER ONLARI BİRLEŞTİRİRSENİZ. NE ABD NE İSRAİL NEDE AVRUPA KALIR

20
4
yanıtYanıtla
SELVİ/BALIKESİR:

Benimde nişanlım diyarbakırlı ben ise balıkesirliyim . gercekten mert ve yigit insanlar . . helal olsun cok gurur duydum aşkımla şimdi:))artık diyarbakırlı geliniyim :)

17
7
yanıtYanıtla
valı murat:

dıyarbakır sanada bu hareket yakışır. tebrik ederım

23
1
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

Misafir başımızın tacıdır. Olması gereken de budur. İnşallah Kayseri Erciyesspor kendini toparlar eski günlerine döner.

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title