Haberler

Osmangazi Belediyesi Gündoğdu Mahallesi'ne Spor Saha Yapıyor

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'ne yapacağı spor sahasının temellerini attı. Yapımı tamamlanan saha, mahalledeki çocukları sevindirdi.

Osmangazi Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'ne yapacağı spor sahasının temelleri atıldı.

Osmangazi ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların talebi doğrultusunda mahalleye yeni bir saha yapılması noktasında harekete geçen Osmangazi Belediyesi ekipleri yaptıkları kısa bir çalışmanın ardından sahayı projelendirdi. Projesi çizilen suni çim futbol sahasının temeli Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Fethi Yıldız,AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla atıldı. Kısa sürede hizmete açılacak olan futbol sahasının yapımı en çok mahalledeki çocukları sevindirdi.

"Osmangazi'de 200 bin kişilik güvenli bir şehir inşa ettik"

Temel atma töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,merkezden uç noktaya kadar hiçbirprojeyi ayırmadan her konuya eğilerek hizmet yaptıklarını söyledi. Yaptıkları çalışmalarla Türkiye'ye örnek olduklarını belirten Başkan Dündar, "Yaptığımız çalışmaları rutin hale getirerek Bursa'nın tarihi dokusunu ayağa kaldırmaya devam ediyoruz. Deprem kuşağındaki bir ilde depreme dayanıklı konutların üretilmesi ve yaşanabilir güvenli konutların üretimi noktasında ciddi bir şehircilik faaliyetine giriştik. 2009 yılından bugüne sadece Güneştepe ve YunuseliMahallesi'nde 45 bin daireye oturum izni vererek 200 bin kişilik güvenli bir şehir inşa ettik. Demirtaş ve Panayır bölgesine baktığınız Osmangazi'nin kendini yenilediğini görüyoruz" dedi.

Her mahalleye olduğu gibi Gündoğdu Mahallesi'ne de yeni bir spor tesisi kazandırdıklarını ifade eden Dündar, "Hizmet binaları, spor tesisleri ve spor kulüplerimiz için yapmış olduğumuz projeler bizlerin gençlere ve geleceğe yapmış olduğumuz önemli yatırımlar. Mahalle sakinlerimizin talebi üzerine planladığımız suni sahanın yapım çalışmalarına başladık. İnşallah bu saha en kısa zamanda bitirilerek Gündoğdu sakinlerimizin, gençlerimizin hizmetine açılacak" diye konuştu.

Gündoğdu Mahalle Muhtarı Savaş Özkan da mahallelerine kazandırdığı hizmet için mahalle sakinleri adına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osmangazi Belediyesi Osmangazi Gündoğdu Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title