Haberler

Ortega River Plate'te

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Ariel Ortega, eski kulübüne teknik direktör olarak dönüyor.

Aslı Pelit'in ropörtajı:           Bir Uruguay efsanesi; Enzo Francescoli

Başkanlık seçiminin ardından hızlı bir değişim süreci geçiren River Plate'te bugün resmi imzayı atarak genel menajerlik görevine başlayacak olan Enzo Francescoli, takımın efsanelerinden Ariel Ortega'nın kulübe geri döneceğini duyurdu. Geçen hafta kulübün yeni başkanı Rodolfo D'Onofrio ile görüşmesinin ardından takımla ilgili planlarına dair açıklamalarda bulunan Francescoli, Ortega'nın rezerv takımın başına geçeceğini duyururken, "Ariel rezerv takımla ve altyapıdaki oyuncularla ilgilenecek. Burada amacımız onun çocuklarla yakın olmasını sağlamak. O kulüp tarihinin önemli isimlerinden biri ve oyuncularımızın gelişiminde faydalı olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bugün basın önünde resmi imzayı atması beklenen Francescoli daha önce büyük ölçüde anlaştıklarını duyurduğu Fernando Cavenaghi'nin transferi ile ilgili de açıklamalarda bulunurken, "Fernando kulübü tanıyan, burayı çok iyi bilen ve şartlarımızın farkında olan bir oyuncu. Ona ekonomik olarak sunabileceklerimiz sınırlı ve o da bunun farkında. Buraya gelmek isteyip istemeyeceği transferin durumunu belirleyecek" sözlerini kullandı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Ariel Ortega River Plate Fenerbahçe Ariel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title