Haberler

Ufuk Kahraman: "Gençlerbirliği maçına çok iyi hazırlandık"

Güncelleme:

Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Spor Toto 1. Lig'de bu sezonun teknik direktörlerin damga vuracağını söyledi.

Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Spor Toto 1. Lig'de bu sezonun teknik direktörlerin damga vuracağını söyledi. Kahraman, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ve sahnenin artık futbolcuların olduğunu ifade etti.

Spor Toto 1. Lig'in ilk hafta maçında Altınordu, 13 Ağustos Pazar günü Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Maç öncesinde kırmızı-lacivertli ekipte hazırlıklar devam ederken, Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman açıklamalarda bulundu. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten genç teknik adam, "Hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Gençlerbirliği önemli bir rakip. Ne kadar transfer yapamasalar da ellerinde kaliteli oyuncular var. Biz de bu maça çok iyi hazırlandık. Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Sakat oyuncularımızın da takımla birlikte çalışmalara başlaması bizi sevindirdi. Cumartesi günü çıkıp maçımızı oynayacağız, artık sahne futbolcuların" dedi.

"Bu sene teknik direktörlerin yılı olacak"

Spor Toto 1 Lig'in bu sezon oldukça keyifli bir yarışa sahne olacağını belirten Ufuk Kahraman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birçok takım kadrosunu güçlendirdi. Çok transfer yapmanın artıları ve eksileri tabi ki var. Ben özellikle bu sene teknik direktörlerin yılı olacak diye düşünüyorum. Ligimizde geçiş oyununu iyi oynatan çok iyi teknik adamlar var. Onların performansı bu sezona damga vuracak. Yüksek kaliteli bir lig bizi bekliyor."

Atilla Küçüktaka: "Kalemiz emin ellerde"

Altınordu A Takım kaleci başantrenörü Atilla Küçüktaka da Altınordu Futbol Kulübü olarak kalecilere büyük önem verdiklerinin altını çizerek, "Kulübümüzün yetiştiricilik vizyonunu zaten herkes biliyor. Bu nedenle A Takım kalemize dışarıdan kaleci transfer olmayacak. Öz Kaynak Sistemi'nden yetişen kalecilerimizle yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz, A Takım kaleci kadromuzu tamamen Öz Kaynak Sistemi'nden yetişen kalecilerle doldurmaktı bunu geçen sezon başardık. Şu anda kadromuzda yer alan tüm kaleciler kendi Öz Kaynak Sistemimizden yetişen oyuncularımız. A Takım kalemizi koruyan Ali Emre Yanar, geçen sezon gelişimi adına çok önemli bir sezon geçirdi. Bu sezon üstüne koyarak gidecektir. Kendisi bu sezon da en önemli güçlerimizden birisi olacaktır. Ali Emre'nin yokluğunda kaleyi koruyan Serhat Öztaşdelen de geçen sezonu iyi tamamladı. Zaten yakaladığı çıkışın karşılığını kendi yaş kategorisinde milli takıma seçilerek aldık. Ali Emre'ye büyük rakip olacaktır. Bu rekabetten kazanan ise tabi ki takımımız olacaktır. Yine kadromuzda yer alan Arif Şimşir ve Mert Furkan Bayram, geçen yıl devamlı milli takımlara çağrıldıkları için bizle fazla çalışma imkanı bulamadılar. Yaşamış oldukları antrenman eksikliklerini bu sezon kapatacağız. Kalemiz emin ellerde hepsine güveniyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlerbirliği Altınordu Ali Emre Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title