Haberler

    Önder Özen: Olayın İçinde Silah Var Ama Gökhan Töre'nin Alakası Yok

    Güncelleme:

    Beşiktaş eski sportif direktörü Önder Özen, "Silah çekme olayı eğlence mekanında başladı. Olayın içinde silah var ancak Gökhan Töre'nin bununla alakası yok." dedi.

    Beşiktaş Eski Sportif Direktörü Önder Özen, Gökhan Töre olayıyla ilgili Ntvspor'a önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özen'in açıklamaları;

    "OLAYIN İÇİNDE SİLAH VAR, GÖKHAN TÖRE'NİN ALAKASI YOK"

    Ben olayı öğrenince direk Gökhan'ın evine gittim. Gökhan'la konuştum, Olay, milli takım kampı dağıtıldıktan sonra eğlence mekanında başlıyor devamında otelde olay devam ediyor. Olayın içinde silah varsa da Gökhan Töre ile bunun bir alakası yok. Almanya'dan futbolcuların yanında gelen üçüncü bir şahısın da etkisi var olayda. Ben o dönem görevdeyken zor zamanlar yaşamıştım. Fatih Terim oyuncuya sahip çıktığı için özür diledi gerekiyorsa ben de özür diliyorum.

    "BU KONU ARTIK KAPATILMALI"

    Bu konunun artık kapanması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü basında olaya çözümleyici yaklaşılmadı. Biz de konuşmadık ve olayın kapanmasını istedik. Bugün Fatih Terim konuşunca ben de konuşmak istedim. Artık konuyu kapatıp maça geçmek gerekiyor.

    MEHMET DEMİRKOL: HAKAN VE ÖMER'İ KİM KORUYACAK?

    Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, bu açıklamaların ardından şunları söyledi:

    "Eğer Önder Özen'in dediği gibiyse olay tamamen ortadan kalkar. Ancak şimdi şöyle bir durum var: Gökhan Töre'yi koruduk arkasında durduk, peki Hakan'la Ömer'i kim koruyacak? Eğer dediğim gibi silah olayı doğru değilse zaten sıkıntı yok. Önder hoca, bu olayla nereye gidilcek diye soruyor. Bir kişi birinin ağzına silah sokuyorsa o işin nereye gideceği belli."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gökhan Töre Önder Özen Beşiktaş Ntvspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    500

    Yorumlar (4)

    yzb:

    Bozacının şahidi şıracı derler ya o cinsten. . . . . Sayın önder beyde o zamanlar bu olayların içinde değilmiydi. . . . Basında bu arkadaşın ismi geçmemişmiydi. . . . Demek ki balık baştan kokarmış. . . . . . Karşı tarafta iki futbolcu resmen bize silah çekildi diyor bu arkadaşta çıkmış gökhanla alakası yok diyor. . . . . Buyur buradan yak. . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    şişko nuri:

    peki istanbulda bir gece kulübünde gökhan törenin sırtından vurulmasını nasıl açıklayacaksınız? Gökhan Töre zeki ve çevik olabilir ama ahlakın a''sına bile sahip değil.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    orka:

    nouelinima gibi gökhanıda yemek istiyor bjk düşmanları. elini şortuna sokan değilde şortun üstünden aletini gösteren fb liyi örtbas edenler.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Deli Dumrul:

    tabi kapatın milli silahlı futbolcumuz hapis yatmasın o yatamaz ağlar. . lan silah çekmiş diyor dizine dayamış diyorlar daha ne olacak. Savcı beyler bir zahmet görev sizi çağırıyor. . . bu arada fatih terimde olayları örtbas etmek ve adaleti engellemekten suçlu. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title