Haberler

Oğlu Galatasaray formasıyla ilk golünü attı, eski futbolcu tribünde ağlamamak için kendini zor tuttu

Güncelleme:

Eski Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman, sarı-kırmızılı formayla ilk resmi golünü Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor'a karşı attı. Akman'ın bu golü sonrası tribündeki babası büyük bir sevinç yaşarken, buğulanmış gözleri ve gururlu yüz ifadesiyle ekranlara yansıdı.

Galatasaray ile Kastamonuspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 7-0 kazanırken, maçta birçok ilk yaşandı.

AYHAN AKMAN BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Uzun yıllar Galatasaray forması giyen eski futbolcu Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman, sonrada oyuna girdiği mücadelede golünü attı ve skoru 7-0'a getiren isim oldu. Tribünde olan babası Ayhan Akman golden sonra büyük bir sevinç yaşarken, gururlu yüz ifadesi ve dolu gözleriyle ekrana yansıdı.

Oğlu Galatasaray formasıyla ilk golünü attı, eski futbolcu tribünde ağlamamak için kendini zor tuttuAyhan Akman

NEF STADI'NDA İLKLERİN GECESİ

Galatasaray'da Seferovic, Rashica, Ross ve Hamza Akman, sarı kırmızılı formayla ilk kez bir resmi maçta gol atma başarısı gösterdi. Öte yandan Galatasaray, Nef Stadyumu'nda 274. maçına çıkarken ilk kez 7 gollü bir galibiyet de elde etti.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Ayhan Akman Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (3)

ekrem celebi :

turk futbolundan medet bekle her yer torpıl kaynıyor yemınle yeteneklı oldugundan değil babası eskı galatasaraylı dıye galatasarayda top oynuyor..sadece futbolda degıl sanatcılarından hepsı aynı bakın bakalım kımı bılmem kımın oglu veya kızı.r

9
3
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

aman çocuk inşallah karakter olarak babana benzemezsin

7
5
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

O GELECEK OLAN PARACIKLARA AĞLIYOR.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title