Haberler

Nihat Özdemir'den Fenerbahçe'ye harcama limiti müjdesi: Hiçbir sıkıntıları kalmadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de aylardır süregelen harcama limiti sorunu sona ermek üzere. TFF Başkanı Nihat Özdemir, gerekli destekleri vererek kulüplerin önlerini açmaya çalıştıklarını ve Fenerbahçe'nin harcama limitinden yana herhangi bir sorununun kalmadığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, harcama limitleri ile ilgili açıklama yaptı.

EkoTürk TV'den Serhat Ulueren'e konuşan Özdemir, "Limitler hakkında 21 kulübümüzün, transferler hakkında birkaç kulübümüzün sıkıntıları vardı. Şu son 2-3 gün içerisinde takım harcama limitleri konusunda gelirlerini bize getirdiler. Bazı ana para ödemelerinin bu yıl olmayacağını gösterdiler. Ona göre bazı takım harcama limitlerini ilan ettik." dedi.

Nihat Özdemir, "Futbolcu transferlerini ulaştırdılar, hepsinin onaylarını verdik. Şu anda takım harcama limitleri konusunda bütün takımlar ile takım harcama limitleri sekreteryamız görüşüyor. Gerekli destekleri vererek önlerini açmaya çalışıyoruz." diyerek sözlerini sürdürdü.

FENERBAHÇE'NİN LİMİT TEPKİLERİ

" Fenerbahçe'nin limitler konusunda tepkileri vardı." sözleri üzerine Nihat Özdemir, "Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Hiçbir takımın, takım harcama limitleri konusunda sıkıntıları kalmadı. Ancak, ne yaptık. Bütün takımları para harcama yönünde disipline ettik. Hiçbir geri adım atmadık." cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Servet Yardımcı Serhat Ulueren Nihat Özdemir Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (42)

THE YELLOW:

fenere şikeci iftirasını atanların kime hizmet ettikleri ortadadır, o iftiraları atanların bir çoğu şimdi fare deliklerinde, onları savunanlarında tarafları bellidir. FENERBAHÇE nin büyüklüğü kupa şampiyonluk büyüklüğü değildir, bunu anlamanız mümkün değil, sana anlatmanında mümkünatı yok. . . . bi örnek veriyim ama Türkiyenin şamp uefa şamp diyosun ya o takım 25 sene sonra feneri kadıköy de yendi diye taksimde kutlamalar yapıldı. haydiii selametle

21
9
yanıtYanıtla
dikkat hoca dost acı söyler:

yıllarca fetönün kumpaslarına bel bağlamış TS , ts yi kışkırtan GS . . FB ye karşı ittifak yaparak birbirlerine yatan (hatır şikecileri)tüm rakipler temiz, , , FB şikeci ha. . . komik olmayın

17
7
yanıtYanıtla
alkış:

yüzde bin doğru. . . olay bu

yanıt2
yanıt2
100 de 100:

son 10 yılın özeti. . . hatta son 30 yıl(A. gücü:0-6s:8)dan sonrası

yanıt2
yanıt1
Bitmediniz:

Kimse fener şike yapmadı demiyor. Fenerin şikeci olduğu sabit. Sadece fetocu polisler dinlemeye karıştığı için yırttınız zannetme. Bunu çok iyi biliyorsunuz da algı yapmaya çalışıyorsunuz.

yanıt2
yanıt3
Çakıcı:

Şike yaptıysam fenevbavçe için yaptım, kendim için yapmadım. (imza Aziz Yıldırım) Şimdi gülebilirsin cik cik

yanıt4
yanıt3
ayyıldız:

istanbuldan malatyaya giden tofaş ları unutanlara hatırlatalım bakınız cim bom ergün gürsoy

yanıt4
yanıt1
vay be:

3 temmuzda bunların şikesini ortaya çıkaran polis hakim savcı ve memurlar hapiste, şike yapanlar dışarıda vay be!

8
15
yanıtYanıtla
Merih omay:

Siz oyle zannediyorsunuz / 1996 yilindan itibaren malum takımın nasıl birileri sayesinde şampiyon olmaya başladığını anımsatalim da kısır bir çekişme mı yarayalım futbolu bilerek ve biraz tarihe bakarak görüş yazın lütfen / devletin hakimi savcısı haksız içerdekiler haklı o zaman bu yapılanların hepsi boş o zaman / bu memleket malatyalari alanyalari konyalari denizlileri ankarayi unutmadı buralarda yapılanları mı hatırlatalım malum takım ülkede sikeyi biz mı söyleyelim nedersiniz bazılarını da arkasına almış malum takım

yanıt2
yanıt1
Murat mert:

Sen fetocumusun

yanıt0
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title