Haberler

    Neymar'ın Omurga Kemiğini Kıran Zuniga'ya Ceza Çıkmadı

    Brezilya'nın yıldızı Neymar'ın bir omurga kemiğini diz darbesiyle kıran Kolombiyalı Zuniga soruşturmadan ceza almadan çıktı.


    FIFA, çeyrek final karşılaşmasında Brezilyalı Neymar'ın bir omurga kemiğinin kırılmasına sebebiyet veren Kolombiyalı Juan Zuniga hakkında başlattığı soruşturmada kararını verdi. FIFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada; Kolombiyalı oyuncunun kasıtlı olarak sakatlamaya yönelik bir hamle yapmadığı, bu sebeple de ayrıca bir ceza tayinine gerek görülmediği ifade edilirken, Brezilyalı taraftarlar bu karara adeta ateş püskürdü.

    KAPTAN SİLVA: ZUNİGA BİR KORKAK!


    Brezilya'da kaptanlık görevini üstlenen başarılı stoper Thiago Silva, Neymar'a yapılan faul ve sonrasındaki kararla ilgili olarak konuşurken, Kolombiyalı Zuniga'ya ağır ifadelerle yüklendi. PSG'li Silva, "Bu faul ancak bir korkağın yapabileceği türden bir fauldü" diyerek meslektaşını eleştirdi. Thiago Silva, Almanya karşılaşmasında sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemedi.

    Sabah

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Thiago Silva Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title