Haberler

Nevzat Şakar, "Hukuk Doğru Karar Verdi"

"Futbolda şike" davası'nda mahkemenin verdiği karar sonrası açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, kararın sevindirici olduğunu belirterek, hukukun doğru bir karar verdiğini söyledi.

"Futbolda şike" davası'nda mahkemenin verdiği karar sonrası açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, kararın sevindirici olduğunu belirterek, hukukun doğru bir karar verdiğini söyledi. Şakar, "TFF başında beri bu işi örtmeye çalıştı ancak işin böyle olmadığı ortaya çıktı" dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bordo-mavili takımın yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şakar, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin vermiş olduğu şike kararının kendileri açısında sevinçli olduğunu belirterek, "Trabzonspor Kulübü ve şahsımız olarak hukuk doğru bir karar verdi diye düşünüyoruz. Bundan sonraki süreci başkanımız da şehre gelmesi ile değerlendireceğiz. Yarın geniş kapsamlı bir açıklama yapacağız. Şu anda bu konu ile ilgili söylemek istediklerim bundan ibarettir. Camia olarak başında beri dediğimiz gibi Trabzonspor Kulübü olarak temiz olduğumuzu biliyorduk inanıyorduk Hukukta doğru bir karar verdi diye düşünüyorum" dedi.

Şakar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun başında beri bu işi örtmeye kalkıştığını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbol federasyonu başında beri bu işe örtmeye kalkışmıştır. Ama bu işin öyle olmadığı ortaya çıktı. Açık ve net. Tabi yasal haklarımızı bundan sonra hukuk adına ne yapmamız gerekiyorsa hukuksal anlamda onu kulüp olarak yapacağız. UEFA konusunda şu anlık bir şey konuşmak istemiyorum. Yarın geniş kapsamlı bir toplantı yapacağız. Başkanımızda burada olacak. Hukukçularımızda bir yönetim kurulu olarak görüşeceğiz. Kulübümüz adına en hayırlısı neyse o şekilde kara alacağız. Taraftarımız arzu ediyor şampiyonluğun bize verilmesini o konuda yasal süreç şuanda bitmiş değil. Sonuna kadar haklarımızı hukuk nezdinde arayacağız" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nevzat Şakar Trabzonspor İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title