Haberler

Nevzat Şakar'dan Burak Açıklaması

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, eski oyuncuları Burak Yılmaz'ın kulübe açtığı davayı geri çekmesini beklediklerini söyledi.1967 Trabzonsporlular Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada, Burak...

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, eski oyuncuları Burak Yılmaz'ın kulübe açtığı davayı geri çekmesini beklediklerini söyledi.

1967 Trabzonsporlular Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz'ın kulübü icraya vermesini değerlendirdi. Şakar, Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'ın, geçen yıldan alacakları olduğu için Trabzonspor Kulübü'nü icraya verdiğini belirterek, "Burak, kulübü bir kızgınlıkla icraya verdi. Bugün yöneticimiz Recep Denizer'i arayarak bir görüşme yaptı ve en kısa sürede icrayı geri çekeceğini belirtti" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz dışında önemli bir kayıpları olmadığının altını çizen ve 4 önemli transfer yaptıklarını hatırlatan Şakar, "Çok kaliteli ve genç oyuncular kadromuza kattık. Başa oynayan bir ekip olacağız. Forvet hattında bir eksiğimiz var. Çok kısa sürede forvete de bir oyuncu alacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burak Yılmaz Nevzat Şakar Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title