Haberler

Nevşehir'de 30 Ağustos Zaferi törenleri düzenlendi

Güncelleme:

Nevşehir'de, 30 Ağustos Zaferi'nin 101'inci yıl dönümü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kompleksi'nde düzenlenen törenlerle kutlandı. Törende, JAKEM köpeği 'Nefes'in' gösterileri ilgiyle izlendi.

NEVŞEHİR'de, 30 Ağustos Zafer'inin 101'inci yıl dönümü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kompleksi'nde düzenlenen törenlerle kutlandı. Törende, Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi'nin (JAKEM), eğitimli köpeği 'Nefes'in' görevliler eşliğindeki gösterileri ilgiyle izlendi.

30 Ağustos Zaferi'nin 101'inci yıl dönümü nedeniyle Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kompleksi'nde düzenlenen törene,Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Savran ve protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, JAKEM köpeği 'Nefes'in' Astsubay Çavuş Emrah Varlı eşliğinde yaptığı gösteri, tören alanına gelenler tarafından ilgiyle izlendi. Tören alanında, 'Nefes' tarafından, ileri itaat çalışması, eğitmeni ile kalp masajı, mekik ve şınav çalışması sergilendi.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nevşehir Gençlik Spor Eğitim Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title