Haberler

Nenad Bjelica, Fenerbahçe'den 3 milyon euro maaş talep etti

Güncelleme:

Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasında olan Bjelica'nın istediği maaş ile kulübün önerdiği maaş arasında 1.5 milyon euroluk fark bulunduğu bildirildi. Gelinen noktada Hırvat teknik adam 3 milyon euro talep edince, rota daha uygun isimlere çevrildi.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ediyor. En güçlü adaylardan biri de Nenad Bjelica idi. Kısa süre önce Dinamo Zagreb ile yollarını ayıran Hırvat teknik adam ile yapılan görüşmeler olumlu devam ederken mali konular çıktı.

Başlangıçta Bjelica için para ikinci plandaydı. Fenerbahçe gibi büyük bir takımı çalıştırmanın kariyeri için önemli olduğunu ifade ediyordu.

3 MİLYON EURO İSTEDİ

Ancak gelinen noktada Hırvat çalıştırıcının istediği ücret ile yönetimin önerdiği ücret arasında ciddi bir fark bulunuyor. Bjelica'nın sarı-lacivertlilerden ilk olarak 3 milyon euro talep ettiği öğrenildi. Fenerbahçe ise 1.5 milyon euroya çıkabileceklerini iletti.

Bjelica'nın 3 milyon eurodan görüşmelere başlamasının ardından doğal olarak rota ekonomik açıdan daha uygun olan isimlere döndü.

BJELICA UZUN SÜRELİ SÖZLEŞME TALEP EDİYOR

Ayrıca Başkan Ali Koç'un ilk etapta görev süresi sonuna kadar anlaşma imzalamak istemesinden farklı olarak Hırvat çalıştırıcı daha uzun süreli bir anlaşma talep ediyor. Başkan Koç bir yıllık anlaşma önerirken Bjelica'nın en az iki yıllık bir sözleşme istediği öğrenildi. Bu nedenle iki taraf arasında yapılan görüşmeler durdu.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dinamo Zagreb Nenad Bjelica Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (7)

adil ol:

bu sıkıntılı günlerde hala 5 lira etmeyenler 3 milyon evro istiyor ben olsan böyle insanların inadına futbolu hayatımdan silerim

6
1
yanıtYanıtla
Taraftardan birisi:

Derdimiz sadece şampiyonluk degil düzlüğe çıkmak ali başkan saçma sapan adam doldurmayın kulube ve kulubeye bu taraftar seni her zaman sevdi ve seviyor ve sevecek ama boş beleş adamlara 3 5 milyon maaşlar verecekse bu gerçekten bizi şampiyonluğa ulaştıracak adamlara olmalı FENERBAHÇE kimsenin babasının dükkanı degil herkes istediğini dolduramaz

2
0
yanıtYanıtla
Özel Güvenlik Görevlisi:

Ali Başkan lütfen mantıklı işler yap ve Türkiye ligini iyi bilen ve Fenerbahçe camiasına yakışır kaliteli bir teknik adam getir. Taraftar artık şampiyonluk yaşamak istiyor.

2
0
yanıtYanıtla
Doğrucu ali:

Sayin başkan..sizi her yönüyle seviyoruz..öncelikle ülkesini cok seven ülkesi icinher türlü fedekarlığı yapmanız bu konuda gösterdiğiniz hassasiyeti .buyuk bir övgüyle takdir ediyoruz.. BUYUK FENERBAHCE icin gösterdiğiniz caba da takdire şayan.. AMA yanlış tercihler hayal kirikligi yaratiyor....ne yapılabilir..genc.dinamik azimli kimseden hic bir futbol cudan korkmayan...futbolu bilen bir hoca.. yine genç düzgün ahlaklı futbolcular birak bir sene yan-yana oynaya oynaya pişsinler obur sene ligin tozunu atsinlar..saygilar

1
0
yanıtYanıtla
Niyazi Aktoprak:

Bizim bilgisi kendinden menkul futbolcu ve teknik adam pazarlayıcısı bazı yorumcular tutturmuşlar bir terane " türk futbolunu tanıyan " teknikdirektor . Yahu perara geldi f.b. yi brezilyaya götürdü başka bir takım geldi. Santrfor ilker sağ bek, orta saha

0
0
yanıtYanıtla
Bacci:

Kendini birşey zannetti

0
0
yanıtYanıtla
Erdem çelik:

erol bulut gelsin isterim hem camiayı tanıyan bir teknik direktör alanyasporla başarıları ortada maliyeti uygun yıldız futbolcular gelirse şampiyonluğun en büyük adayıyız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title