Haberler

NBA All-Star'da tarihi gece! Jayson Tatum'dan benzeri görülmemiş sayı katkısı

Güncelleme:

NBA All-Star'da Giannis Antetokounmpo'nun takımı, LeBron James'in ekibini 184-175 mağlup etti. Mücadelede Boston Celtics'in yıldızı Jayson Tatum 55 sayı, 10 ribaunt ve 6 asistle NBA tarihine geçti. Tatum, NBA All-Star tarihinde bir maçta en fazla sayı atan basketbolcu oldu.

Utah Jazz takımının salonu Vivint Arena'da oynanan 72. NBA All- Star mücadelesi heyecan dolu anlara sahne oldu. Giannis Antetokounmpo ile LeBron James'in takımını karşı karşıya getiren mücadeleye, Boston Celtics'in yıldızı Jayson Tatum damga vurdu.

İKİ TAKIMDA DA DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR YER ALDI

LeBron James'in takımında; Anthony Edwards, Jaylen Brown, Paul George, Tyrese Haliburton, Julius Randle, De'Aaron Fox, Jaren Jackson Jr., Joel Embiid, Kyrie Irving, Luka Doncic, Nikola Jokic. Yunan yıldız Giannis Antetokounmpo'nun ekibinde ise Jayson Tatum, Ja Morant, Donovan Mitchell ve Lauri Markkanen'i ilk beşine alırken, kadrosunu Damian Lillard, Jrue Holiday, Shai Gilgeous-Alexander, DeMar DeRozan, Pascal Siakam, Bam Adebayo, Domantas Sabonis yer aldı.

TATUM'DAN TARİHİ PERFORMANS

Mücadeleyi Antetokounmpo'nun ekibi 184-175 kazanırken Jayson Tatum fantastik bir performans ortaya koydu. Tatum, 55 sayı, 10 ribaunt ve 6 asistle NBA tarihine geçti. Tatum, NBA All-Star tarihinde bir maçta en fazla sayı atan basketbolcu oldu.

NBA All Star'da tarihi gece! Jayson Tatum'dan benzeri görülmemiş sayı katkısı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Giannis Antetokounmpo Boston Celtics Lebron James Basketbolcu Star NBA Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title