Haberler

Nazilli Belediyespor'da 3 Puan Sevinci

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka: "Deplasmanda uzatma dakikalarında bulduğumuz golle önemli bir galibiyet aldık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, Bozüyükspor deplasmanından, maçın uzatma dakikasında buldukları golle önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sıkıntılı dönemden geçen Bozüyükspor'un sahaya iyi bir mücadele yansıttığını, fakat kendi takımlarının da sahada son dakikaya kadar mücadeleyi sürdürdüklerini belirtti.

Deplasmanda uzatma dakikalarında buldukları golle önemli bir galibiyet aldıklarının kaydeden Volaka, "Oyuncularımız her iki yarıda da iyi mücadele etti. Ancak galibiyet golünü bulamadı derken, uzatma dakikalarında altın değerinde 3 puanı almamızı sağlayan golü bulduk. Futbolcularımızın sergiledikleri mücadele ve dayanışma gelecek haftalar için de umut verici" dedi.

Volaka, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanması sonrası oyundan alınan Lider'in durumunun iyi olduğunu söyledi. - Aydın

Kaynak: AA / Spor

Bozüyükspor Nazilli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title